• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İzmir 16 °C

Alaçatı Muhallebicisi Yatırımcıları İçin Dolar Kurunu Sabitledi.

Alaçatı Muhallebicisi Yatırımcıları İçin Dolar Kurunu Sabitledi.
Alaçatı Muhallebicisi 2017 yılında büyümeye odaklı bir strateji izleyecek.

Son zamanlarda ekonomik kriz ve beraberinde getirdiği dövizdeki dalgalanmalar sonucunda var olan yatırımcılarını korumak ve yeni yatırımcılara destek olmak amacıyla döviz kurunu sabitleyen Alaçatı Muhallebicisi 2017 yılında büyümeye odaklı bir strateji izleyecek.

Kurulduğu günden bugüne yatırımcılarının her zaman yanında olan Alaçatı Muhallebicisi, kendisine güvenen yatırımcılarını korumak ve yeni yatırımcıları kazanmak amacıyla henüz öngörülemeyen dolardaki dalgalanmalara karşı döviz kurunu 2.8 TL olarak sabitleyerek yatırımcılarına TL bazında ödeme seçeneği sunuyor. Alaçatı Muhallebicisi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarı; amaçlarının ekonomide yaşanan belirsizliğe karşı önlem almak olduğunu açıklayarak,  yatırımcılarımızın sadece iyi günde değil, koşullar ne olursa olsun her zaman onların yanında olduklarını göstermek olduğunu belirtti.  Son zamanlarda ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçlerden bir yatırımcı olarak güçlü çıkmayı hedeflediklerini söyleyen Bülent Sarı, 2017 yılında da Türkiye’nin birçok şehrinde Ege’nin kendine özgü atmosferini yaşatmak ve lezzetlerini yeni kitlelerle buluşturmak amacıyla büyüme hedeflerinin 47 şubeden 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi.

Yeni yatırımcılar için lezzeti ve misafir memnuniyetini amaç olarak benimseyen, kazancı bir sonuç olarak gören Alaçatı Muhallebicisi, Franchise sahibi olmak isteyen yatırımcılara eğitim, dekorasyon, açılış, reklam ve ürün temini konularında destek sağlıyor. Alaçatı Muhallebicisi yatırımcılarda aradığı koşulsa mağazanın Avm’lerde ya da ana Cadde konumunda en az 150m2 büyüklüğünde olması.

2017 yılında Franchise başvurularının değerlendirileceği öncelikli lokasyonlar için Alaçatı Muhallebicisi web sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894