• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Aliağa, Galibiyet Serisine Devam Etti

Aliağa, Galibiyet Serisine Devam Etti
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir Süper Amatör Ligi’nin 2.devresine hızlı bir başlangıç yapan Aliağa FK, Halilbeyli deplasmanından da 3 puanla döndü.
HALİLBEYLİ SPOR 0 – 2 ALİAĞA FK
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi 
İzmir Süper Amatör Ligi’nin 2.devresine hızlı bir başlangıç yapan Aliağa FK, Halilbeyli deplasmanından da 3 puanla döndü. Sarı siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri 4 ve 37.dakikalarda Hüseyin Adıgüzel kaydetti. Aliağa aldığı galibiyet ile puanını 34’e çıkartarak 3.sıradaki yerini korudu.
 
Aliağa FK, Kemalpaşa Halilbeyli Sahasında oynanan karşılaşmaya; Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Fatih Gökkaya, Oğuzhan Uslu, Çağrı Gürbüz, Hüseyin Adıgüzel, Necdet Özkan, Adnan Malat, Berkcan Ertene, Tolga Divrik ve Oğuzhan Bozkurt 11’i ile başladı. Maçın ikinci yarısında Barış Bozal yerini Mert Varnalı’ya, Fatih Gökkaya Yunushan Memişoğlu’na, Adnan Malat ise Aykut Geçmen’e bıraktı.
 
16.hafta maçları sonucunda; İzmir Belediye Spor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Ceyhan Altınyıldız Spor puanını 35’e çıkartarak liderlik koltuğuna otururken, Foça Belediye Spor ile 2-2 berabere kalan Poyracık Bilir Spor ise puanını 34’e yükselti. Aliağa, averaj farkıyla 2. sırada yer alan Poyracık Bilir Spor ile aynı puana sahip oldu.
 
ŞENTÜRK: TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Deplasmanda oynamalarına rağmen oyunun hakimi olduklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Çok iyi hazırlandığımız maça çok hızlı başladık. İlk dakikalarda bulduğumuz gol sayesinde rakibimizi erken demoralize etmeyi başardık. İlk golden sonra girdiğimiz net gol pozisyonları ile farkı arttırabilirdik. İlk yarının sonlarına doğru maç, oyun olarak dengelense de rakip takım oyuncusunun gördüğü kırmızı kart sonucu üstünlüğü iyice ele geçirdik. İkinci yarı tamamen bizim kontrolümüz altında geçti. Önümüzdeki haftalarda da galibiyet serilerimize devam etmek istiyoruz. Tek hedefimiz şampiyonluk” diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894