• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İzmir 16 °C

Aliağa, İktidara Yürüyüş Mitingine Hazırlanıyor

Aliağa, İktidara Yürüyüş Mitingine Hazırlanıyor
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Türkiye’nin emek ve sanayi kenti Aliağa, 23 Mart Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenecek İktidara Yürüyüş Mitingine hazırlanıyor. 22 Mart Cumarte
ALİAĞA, İKTİDARA YÜRÜYÜŞ MİTİNGİNE HAZIRLANIYOR 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Türkiye’nin emek ve sanayi kenti Aliağa, 23 Mart Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenecek İktidara Yürüyüş Mitingine hazırlanıyor. 22 Mart Cumartesi günü İzmir’de CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak mitingden 1 gün sonra aynı heyecanı Aliağa yaşayacak. 
 
Türkiye’nin en genç Belediye Başkan adaylarından İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu ile seçimin favorisi durumunda bulunan CHP, Pazar günü saat 16:30’de Aliağa Demokrasi Meydanı’nda yapacağı mitingde binleri buluşturacak.
 
ALİAĞA’DA BİNLERİ BULUŞTURDULAR
Önce 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, ardından 16 Martta İktidara Yürüyüş buluşmasında Aliağa’da toplumun her kesiminden binlerce kişiyi buluşturan Cumhuriyet Halk Partisi, 3. Kez büyük bir buluşma gerçekleştirecek.
 
23 Mart Pazar günü saat 16:30’de Aliağa Demokrasi Meydanı’nda yapılacak İktidara Yürüyüş Mitingine İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve CHP Bölge Milletvekilleri de katılacak.
 
ALİAĞA, CHP ÇATISI ALTINDA BİRLEŞİYOR
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Türkiye ve Aliağa için hayati derecede öneme sahip bir seçime gidildiğini belirterek, “Türkiye’nin aydınlık yüzü olmuş, çağdaş demokrasinin, çok sesliliğin, kültürel kaynaşmanın tüm renkleriyle yaşandığı Aliağamız tarihi bir karar verecek. Aliağa, demokrasi değerleri ve yaşam kültüründen taviz vermeden tercihini yapacaktır. Aliağa halkı, CHP çatısı altında birleşerek, Ülkenin tüm demokrasi geleneğine, hoşgörü kültürüne yönelik saldırılara dur diyecektir. Biz bu iktidar yolculuğumuza Pazar günü yapacağımız Mitingle hız veriyoruz. Tüm halkımızı bu coşkumuza ortak olmaya ve Aliağa’yı yarınlara taşımaya davet ediyorum” dedi.
 
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz da, Aliağa seçmeninin bilinçli ve yüksek demokrasi kültürü ve duyarlılığına sahip olduğunu belirterek, “Aliağalı hemşehrilerimiz, Türkiye’yi ve Aliağa’yı ne büyük tehlikelerin beklediğini çok net görüyor. Bunun için her yaptığımız buluşmada binlerce Aliağalı yurttaşımız bizim yanımızda oluyor. Pazar günü de öyle olacağına inanıyorum. Coşkulu mitingimizle Tüm Türkiye’ye Aliağa’nın aydın bir kent kimliğinden ayrılmayacağını göstereceğiz.” Dedi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894