• BIST 9916.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 24 °C

Aliağa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Aliağa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi İzmir’in Aliağa ilçesinde de düzenlenen törenle kutlandı.

ALİAĞA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi İzmir’in Aliağa ilçesinde de düzenlenen törenle kutlandı.


Aliağa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı paylaşan: egeplay

Kutlama törenine; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Orhan Kiremitçi, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, askeri erkan, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na, Aliağa Kaymakamlığı, Aliağa Garnizon Komutanlığı ve Aliağa Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi. 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz yaptı. Şehit kanları ile sulanmış bu toprakların ebediyen Türk yurdu olarak kalacağını belirten Yılmaz, şöyle konuştu: “Bizi zafere ulaştıran, milleti yok olmaktan kurtaran başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kurtuluşa destek veren milletimizin tüm fertlerini rahmet ve minnetle anıyorum. Zaferden sonra yaralar hızla sarılmış, Anadolu hızla imal edilmiş, millet yeniden dirilmiştir. Yaşadığımız süreçte gördük ki ne düşman bitiyor ne de hain bitiyor. 32 yıldır ihanetine devam eden PKK, ona destek veren PYD, Batı’nın uşağı DEAŞ, şimdi de FETÖ. Bu millet en büyük ihaneti de maalesef 15 Temmuz’da gördü. Bir grup satılmış FETÖ’cü hain bu ülkeyi işgale, bu milleti esir etmeye kalkıştı. Allah’ın izniyle de kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. Hangi görüşten olursa olsun milletimiz bu ihanetin karşısında durdu. Bu ülke bu vatan varsa Türk Dünyası da vardır. Biz varsak İslam Dünyası da vardır. Bu millete bu vatana hizmet etmek, bu millete ihanet edenlerle mücadele etmek en büyük şereftir. Tarih boyunca İslamın bayraktarlığını yapan bu millet bulunduğu yerde daima huzurun ve adaletin temsilcisi olmuştur. Hepimizin bildiği ‘Kardinal külahı görmektense Osmanlı kavuğu görmeyi arzu ederim’ diyen Bizans beyleri bunun en büyük örneğidir, ibretidir”

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından, Kaymakamlık Makamında tebrikat töreni gerçekleştirildi. Kutlama programı yapılan şehitlik ziyareti ile son buldu. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894