• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 13 °C

Aliağa'da Öğretmenler Günü Resepsiyonla Kutlandı

Aliağa'da Öğretmenler Günü Resepsiyonla Kutlandı
Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Öğretmenler Günü’ kutlamaları kapsamında resepsiyon verdi.

ALİAĞA'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ RESEPSİYONLA KUTLANDI

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Öğretmenler Günü’ kutlamaları kapsamında resepsiyon verdi.

Kültür, Sanat, Spor, Bilim ve Proje Ekibi tarafından Habaş Hamdi Başaran Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlen resepsiyona; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, okul müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı.

ÖĞRETMENLERDEN MÜZİK ZİYAFETİ

Resepsiyonda ilçede bulunan okullarda görevli müzik öğretmenlerinin oluşturduğu 9 kişilik koro, katılımcılara 15 parçadan oluşan mini bir konser verdi. Müzik öğretmenleri, Anadolu’nun değişik yörelerinden derlenmiş türkülerinden oluşan repertuarıyla davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Yoğun ilgi gören konserde izleyiciler, koronun söylediği birbirinden güzel türkülere eşlik etti. Dinleyenleri mest eden öğretmenler, sergiledikleri performansla gecenin sonunda büyük alkış aldı.

ALİAĞA KAYMAKAMI BAYRAM YILMAZ: “BİZE ÇOK GÜZEL BİR GECE YAŞATTILAR”

Konser sonunda müzik öğretmenlerine ve emekli öğretmenlere plaketlerini takdim etmek için sahneye gelen Kaymakam Bayram Yılmaz, katılımcılara hitaben kısa bir konuşma da yaptı. Yılmaz, “Hocalarımızı dinlerken bütün stresten sıkıntıdan kurtuldum. Bize çok güzel bir gece yaşattılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca ekibimize de teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününe biz erken başladık bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü şimdiden kutluyorum” dedi.

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR, ÖĞRETMENLERE ALİAĞA TARİHİNİ HEDİYE ETTİ

Kaymakam Yılmaz’ın ardından davet üzerine sahneye çıkan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise öğretmenlerin gününü tek tek tebrik ederek günün anısına ‘Aliağa Kent Kitaplığı’ dizisinin ilk dört kitabını set halinde öğretmenlere hediye etti.

Öğretmenler arası spor müsabakalarında dereceye giren öğretmenler kupa ve madalyalarını protokol üyelerinin elinden alırken program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu./EGE BASIN GRUBU

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894