• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 13 °C

Aliağa'da Söğüt Gölgesi 1

Aliağa'da Söğüt Gölgesi 1
Merdiven Altında üretilmiş ilk ve tek sohbet proğramı Söğüt Gölgesi ile haberlerin yorumlarını izleyebilirsiniz. vakti çok olan bizden ayrılmasın bölgenin enine boyuna gazetecisi şenol gök ile haftanın haber değerlendirmesi
 
 
ŞENOL GÖK İLE SÖĞÜT GÖLGESİ
 
TURGUT AMCA MERAĞI”

kardeşim adama zorla yazı yazdırıyorsunuz ya bu kadar da olmaz ki  Saçma sapan bir sürü geyiğiniz yayınlanıyor zaten burada

Benim Canım Yazmak İstemiyor.

ALOS"tan aldığım doktrin ile bu yaz her tarafımı kuma sokarak geçirdim. Yalnız eylül ayına girdiğimden beri ramazan muhabbetlerinden ve bitmez tükenmez lanet rüzgar yüzünden olsa gerek koca plajda (denize dökülen mazot, fuel oil bir sopa ile kenara çeke çeke) benden başka denize giren kalmadı.

En son Turgut Amca"nın  düğün salonundan devşirme betonarme iftar çadırında günün menüsünü arka tarafta  iftara bir saat kala Tuncayspor"un orada yedikten sonra ver elini ön plaj “Yazarınız Tatil Yapıyor” edası ile denize donla giriyorum. 

Bir yandan da  gittiği tatil yerlerinden damacana ile getirdiği deniz sularını  il sağlığa “Aliağa"nın deniz suyu” diye   tahlil için gönderen Tur Kan ile “Aliağa"nın Plajları Bal Dök Yala(n) Haberi Yapan”  Yüce Kudretus"a ağız dolusu sövmeye devam ediyorum.

Kumlara uzanmak için battaniyemi kuma serdim  Çok bilmiş ALOS"u arayacağım. “lan oğlum bu nasıl doktrin götüm donuyor be…

ulan daha ne kadar denize gireceğim. bu doktrin"in kışlık modu yok mu  diyeceğim açmıyor telefonu puşt…

Baktım olacak gibi değil. su soğuk, kum soğuk, etrafta"da on onbeş kadar  sahipsiz köpekten başka kimse yok.

"Tüpraş"ın bacaları kime girsin. Bu bacalar Kimin hakkı" diye kafamda mastürbasyon yaparken

Ulan o da ne baktım akaryakıt kaçakçısı  tipli iki eşkıya sahilde tur atıyor.

Biri diyor abi son bir ayda 80 ton oldu. biz bunun yarısını toplasak 40 ton eder işte şu kadar masraf gider diye laflıyorlar.

Eşkiyanın Yaptığı hesap kıçlarında patlayacağı için oralı olmuyorum tanımasınlar diye de  yerel iktidarı kaybeden bir ak partiliden ikinci el fiyatına aldığım Ray Ban  “ Kara Gözlüklerimi” takıyorum.

İçimden de ulan piyasa çok bozuk galiba adamlara bak denize düşen mazotu fuel oil"i toplamanın hesabını yapıyorlar diye kendi kendime gülüyorum.

Neyse uzatmayalım. Bir yavşağın kamuoyu baskısı nedeni ile anca hafta sonları ve tatillerde kullandığım son model Avrupa birliği harikası arabamı gözetliyorum.

arabayı takozda bulmayalım diye Giden eşkiyaların peşlerinde dolanırken…

Telefonum çaldı.

Arayan Çok Bilmiş ALOS…

Telefonu açar açmaz açtım ağzımı yumdum gözümü “ulan dedim alos senin bu “Turgut Amcan Merağı” yüzünden zatürree olacağım.

Eylül geldi hala “git bak işine tatil yap” diyorsun. Hadi yaz aylarında  idare ettik kafamı, kıçımı, aklıma gelen her yerimi kuma soktum  Ama battaniye ile plajda benden başka kimse kalmadı anasını satayım.

On onbeş köpek, iki akaryakıt kaçakçısı ve ben tatil yapıyoruz.  Hadi “it iti ısırmaz” köpeklerden zarar gelmez ama ulan beni bir tanırlarsa bu şerefsizler tenhada … sıkacaklar kafama,  ölümü bile 5 -6 yıl sonra Erdal Çarboğa bulacak “Özel Haber” diye.

Hımm… diye lafımı kesti ALOS

Abi dedi ya ben kışın geleceğini hiç düşünmemiştim .  Her şey güllük gülistanlık olacak sandım. Valla haklısın. Neyse sen bayrama kadar idare et. “Bir formül buluruz” dedi.

Ulan ağustosböceği kafalı  Bayrama kadar ben plajda soba kurup kömür yakmaya başlarım burada dedim.

Çok Bilmiş Ağustos Böceği Kafalı ALOS, abi “durum çok mu kötü “ ya gibi sosyoloji yapmaya başladı.

Kuramlar, insanoğlu doğası, umde, uhde,  falan filan hepten saçmalamaya  başladı.

Tuhaf tuhaf konuşmaya başladı.  Sanki konuşurken bir iş yaptığını hissettim.

Çok Bilmiş Ağustos Böceği Kafalı, Sosyolog"a  kes dedim

sen nerdesin şu anda ALOS ? diye sordum.

söyleyince  halime şükürler olsun valla. Diye içimden geçirdim

Beter ol ALOS dedim. Gülmeye başladık. “Aman Abi kimseye söyleme” dedi.

Ulan dedim ALOS.  Sevenin çok ya (Lafın Gelişi) Bu kentte osursan Güzelhisar Çamlığından duyulur.

Senin bu “Turgut Amca Merağı” yüzünden başına geleni bırak kimseyi söylemeyi yazıp da internete  bile koydurmazsam adam değilim dedim.

Günde 500 kişinin gördüğünü benden saklamamı söyledi  senin diline düşmezse hiç bişi olmaz şunun şurasında  15 gün kaldı ramazanın bitmesine dedi.  bende söz verdim hayatta söylemem merak eden gider bakar iftar sofrasına…

 

Yok  ya  ibnelik içimize işlemiş yazmazsam çatlarım anasını satayım. “Bir sözü” gavur etsek ne olur yani.

Anlatayım Ama sakın benden duyduğunuzu söylemeyin. "Sayın Seyirciler" 

 

Bizim Turgut Amca, yaklaşan ramazan nedeni ile iftar geleneğini yaşatmak için işe girişmiş…

Bakmış etrafındaki  bir iki Çakal zıplıyor. “efendim nam olsun diye yapalım  beş bin kişilik, on bin kişilik  iftarlık yemek yaptıralım. Sevaptır Kuzu Çevirelim Danalar keselim  İktidarı olmasa da Cenneti garantileyelim. Yemek kalırsa Menemen ve Bergama"daki açları da doyuralım muhabbeti yapmaya başlamışlar.

 

Kaç baharın yoğurdunu yediğini bile hatırlamayan Turgut Amcam yer miiii?

Yemezzzzzzzz! (Koro)

Ne mi olmuş…  Tıpkı Diyojen gibi Etrafındaki kalabalıktan "Güvenecek Adam" bulamayan Turgut Amca İftar İhalesini sevabına  bizim şu meşhur Saka"ların Tüccar olanına ittirivermiş.."sen hallet" demiş

Eeeee

E.si me..si yok.

Benim Turgut gibi “Üvey” çıkmayan Has Amcam Saka"ların tüccar olanı  "Aferin Alacak Ya" işi ucuza getirmek için elinden geleni ardına koymamış. Ee ne de olsa "Kamu malı Yurdun malı, tasarruflu kullanmalı"

 

Bizim  Çok Bilmiş Ağustos Böceği Kafalı, Sosyolog"u çakmışlar çorba kazanının başına iftarlık için gelenlere çorba koyuyor. Duvara da Saka"ların tüccar olanı kontrol etsin diye bir çizik atıyor.  

Üzüldüm dedim

ALOS ben it kopukla bayrama kadar denize girmeye razıyım.

Peki Taktir-i İlahi"nin başına gelenleri anlatayım da herkese ibret olsun. Öleee “Allahü Ekber” Deyip “Turgut Amca Merağı” yüzünden

Ce He Pe"ye  oy vermek  neymiş görsün.

Saka"ların tüccar olanı   işi biliyor valla, Cemaat öğretisi ile yaklaşmış avına ve Taktir-i İlahi"ye “bu işin sevabı çok büyük” deyip

Koymuş pide kasasının başına pideleri dörde böldürüyor. 

İnanmadınız mı ?

İnanmayan gider bakar kardeşim. Yemeklerde süper gitmişken boş dönmezsiniz

 

Ben mi ne yapacağım?

Çok Bilmiş Ağustos Böceği Kafalı, Çorbacı Sosyolog"dan yazlık doktrinin kışlık modunu bekliyorum. Kafama yatarsa ne ala yatmazsa “İş Başa Düştü”

Bayrama kadar başka plajlarda tatile devam edeceğim. Yerimiz de deşifre ettik anasını satayım bir geyik yazı yüzünden.  Neyse bana yer çok  Bayrama kadar Dikili"den Foça"ya kadar bütün plajlar benim.

 

Nasıl Yazı güzel olmuş mu ?

Olmuş tabi

Beleş atın dişine mi bakacaktınız bir de

Beğenmeyen otursun kendi yazsın

kardeşim adama zorla yazı yazdırıyorsunuz ya.

bu kadar da olmaz ki 

benim canım yazmak

İS-TE-Mİ-YOOOOOR.

Bilmem Anlatabildim mi ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 14
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894