• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 23 °C

AVON, Tüm Meydanları Pembeye Boyadı

AVON, Tüm Meydanları Pembeye Boyadı
Meme Kanseri ile Mücadele Projesi’nin 20’inci yılında “Bu mücadeleyi kafaya taktık” sloganını benimseyen AVON Temsilcileri Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında sahaya indi.
MEME KANSERİNİ “KAFAYA TAKAN” AVON TÜM MEYDANLARI PEMBEYE BOYADI

Meme Kanseri ile Mücadele Projesi’nin 20’inci yılında “Bu mücadeleyi kafaya taktık” sloganını benimseyen AVON Temsilcileri Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında sahaya indi. Türkiye’nin her ilinde en işlek cadde ve meydanlarda kurulan AVON standlarında Temsilciler hem kadınları bilgilendirdi hem de pembe saç aksesuarlarıyla projeye destek olmaya davet etti.

Türkiye’nin sağlık konusunda en kapsamlı ve uzun soluklu sosyal sorumluluk çalışması olan Meme Kanseri ile Mücadele Projesi’ni 20 yıldır sürdüren AVON, Ekim boyunca devam edecek Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinliklerinin ilkinde yüzbinlerce kişiden oluşan Temsilcileri ile sahadaydı.

Ülkenin dört bir yanında en işlek cadde ve meydanlarda AVON standları kuran Temsilciler bir yandan bilgilendirici materyaller ve AVON’un mücadelede yeni simgesi olan pembe saç aksesuarlarıyla daha fazla kadında meme kanseri farkındalığı oluşturmak için çaba harcarken, diğer yandan AVON ailesine yeni üyeler kattı.

Binlerce AVON satış temsilcisinin, tüm şehirlerde stand açarak destek verdiği kampanya etkinliği renkli görüntülere neden oldu. Hem AVON Temsilcileri hem de etkinlik sayesinde kampanyadan haberdar olan kadınlar, #kafayataktık hashtag’iyle paylaştıkları pembe saç aksesuarlı fotoğraflarıyla sosyal medyada yaratılan gündeme de katkıda bulundu.

20 YILIN ARDINDAN PEMBE SAÇ AKSESUARLARIYLA #KAFAYATAKTIK MESAJI

Meme kanseri ile mücadeleyi 20 yıldır kesintisiz ve samimiyetle sürdüren AVON, projenin enerjisini daha da artırmak üzere bu yıl “Meme Kanseri ile Mücadeleyi Kafaya Taktık” sloganını benimsedi ve projenin sembolü de pembe peruk ve saç aksesuarları oldu. Bu kapsamda Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim boyunca tüm kadınlar saçlarına takacakları pembe aksesuarlarla çekecekleri fotoğrafları #kafayataktık hashtag’iyle sosyal medya hesaplarında paylaşmaya davet ediliyor.

MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI ETKİNLİKLERİ SÜRECEK

AVON, Meme Kanseri Farkındalık Ayı boyunca hem meme kanserine dikkat çekmek hem de yeni kampanyasını duyurmak için AVM etkinlikleri düzenleyecek, ünlü işbirliklerini hayata geçirecek ve kadınlara ücretsiz mamografi fırsatları sunacak. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894