• BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • İzmir 17 °C

'Bana Git De' 25 Kasım'da Vizyona Giriyor

'Bana Git De' 25 Kasım'da  Vizyona Giriyor
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi

'BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM'  DİYENLERİN FİLMİ,  'BANA GİT DE' 25 KASIM'DA  VİZYONA GİRİYOR
Türkiye’nin istikbal vaat eden yönetmenlerinden Handan Öztürk’ün senaryosunu kaleme alıp yönettiği  ‘Bana Git de’ adlı film iddialı geliyor. 25 Kasım tarihinde vizyona girecek olan film, ‘Hayatını değiştirmek isteyenler illa bir gün çekip gider!’ sloganıyla, “bir gün çekip gideceğim” diyenlerin hikâyesini anlatıyor.

GÖRSEL ŞÖLEN
Çekimleri Urfa, Mardin, Elazığ, Tunceli, Adıyaman ve İstanbul'da gerçekleştirilen film, dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın izleyenleri görsel açıdan büyüleyen filmlerinin ‘arka fon’ zenginliğini andırıyor.  Ulaş Zeybek’in görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmde; Anadolu'nun özgün mekanları adeta bir oya gibi işlenirken,  muhteşem güzellikte bir görsel şölen sunuyor.

ATİYE BAŞROLDE…
Başrollerini Türkçe popun sevilen ismi Atiye ile deneyimli oyuncu Tayanç Ayaydın’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda; Seyyal Taner, Umut Oğuz, Birsen Dürülü, Rıza Sönmez, Kaan Yılmaz ve Kahtalı Hamido gibi ünlü isimler yer alıyor.

ÇEKİP GİTME DUYGUSUNA HİTAP EDİYOR
Çekimleri bir yılda tamamlanan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yapan Handan Öztürk, filmin, herkesin içindeki o güçlü duyguya, hayatını değiştirmek için çekip gitme duygusuna hitap ettiğini söyledi. Anadolu'yu baştanbaşa kat eden bu sürükleyici, sürükleyici olduğu kadar da heyecan yaratan filmin arka planında olağanüstü görüntüler ve müzikler yer aldığının bilgisini paylaşan Öztürk,  sinemaseverlerin beğenecekleri bir yapıma imza attıklarını belirterek, filmin yapımına emeği geçenlere teşekkür etti.

MÜZİK ZİYAFETİ
Müzikleri Mehmet Erdem ve Özgür Akgül'e ait olan film,  göze olduğu kadar kulağa da hitap ediyor. Kadim müzikleri ile dikkat çeken film, keyifli bir müzik ziyafeti de sunuyor. Ünlü sanatçı Atiye’nin de şarkı söylediği filmde müzik adeta başrol oynuyor.

BATI İLE DOĞU’NUN KESİŞMESİ
İlgi çeken konusu, güçlü oyuncu kadrosu ve mekan tercihlerinin güzelliğiyle beklentisi yüksek olan filmin konusu ise şöyle gelişiyor: Tayanç Ayaydın, sorunlarını aşmak için İstanbul'dan Doğu'ya doğru yolculuk yapmak isteyen bir gitaristi, Atiye ise ünlü olmak için Doğu'dan kaçıp İstanbul'a gelmeyi hedefleyen bir şarkıcıyı oynuyor. Birinin Batı'dan Doğu'ya, ötekinin Doğu'dan Batıya doğru yaptıkları yolculukta kader bu iki genci yan yana getiriyor. İki gencin bu heyecan dolu yakınlaşması, devamında sürükleyici bir hikâyeyi getiriyor.  

İdealist Yönetmen Handan Öztürk’ün ‘Bana Git De’ adlı filmi, bu yıl 19 – 25 Eylül tarihlerinde yapılacak olan 23.Uluslararası Adana Film Festivali’nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yarışacak.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894