• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • İzmir 23 °C

Barış Eroğlu ADD Üyeleri İle Buluştu

Barış Eroğlu ADD Üyeleri İle Buluştu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ / BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu Aliağa Atatürkçü Düşünce Derneğini (ADD) ziyaret etti.

BARIŞ EROĞLU, ATATÜRK DÜŞÜNCE DERNEĞİ ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

EROĞLU, ATATÜRK DÜŞÜNCE DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ / BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu Aliağa Atatürkçü Düşünce Derneğini (ADD) ziyaret etti.CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu Aliağa Atatürkçü Düşünce Derneğini (ADD) ziyaret ederek başkan ve üyeleri ile bir araya geldi. Aliağa da etkin çalışmalarıyla faaliyetini yürüten derneği ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunan Eroğlu "Aliağa’nın sivil toplum kuruluşlarının oluşturacağı ortak akılla daha da sağlıklı büyüyeceğini" ifade etti.

baris-eroglu-add-aliaga--b.jpg

"ZİYARETLERİMİZİN AMACI ALİAĞA'NIN ORTAK AKLINI OLUŞTURMAK"

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu gerçekleştirdiği buluşmalarda ve ziyaretlerde sürekli dile getirdiği konulardan biri olan birlikte yönetebilme anlayışına ADD ziyaretinde de vurgu yaptı.  Sivil toplum örgütlerinin önemine bir kez daha vurgulayan Eroğlu şöyle devam etti. “ Kent yönetimleri kentin dinamiklerinin katılımı ile daha verimli ve daha ilerici bir anlayışı getirir. Kent yaşamının içerisinde olan bu örgütler ve dinamikler yönetimde mutlaka olmalıdır. Herkes bu ülkede bu kentte fikirlerini özgürce söyleyebilmelidir.   Eğer aday olurda başkan seçilirimsem yönetimsel anlamda her zaman kapılarını çalacak, fikirlerini alacak ve çalışmalarıma bu doğrultuda  yön vereceğim. Zaten ziyaretlerimizin amacıda bundan dolayıdır.” Diye konuştu. Daha sonra kısaca projelerinden bahseden Eroğlu, dernek üyeleriyle birer bir sohbet etti onların isteklerini ve fikirlerini aldı.

baris-eroglu-add-aliaga-c.jpg

MÜKERREM ÇAKIN “ SİYASETTE KENDİNİ YETİŞTİRMİŞ GENÇ YÜZLER YER ALMALI"

 ADD Aliağa İlçe Başkanı Mükerrem Çakın'da Barış Eroğlu'nu ziyaretinden dolayı kendisi ve üyeleri adına çok memnun kaldığını belirtti. Çakın; “ Siyasette gençleri görünce gerçekten seviniyorum, duyarlı gençlerimiz sayesinde bir yerlere geleceğimize inancım sonsuz. Yaptığımız etkinlikler de gençlerimizi en önde görmekten her zaman gurur duyuyoruz. ADD' de gelen kadrolar yenilendikçe eski arkadaşlarımız küsüp gitmiyor. Siyasi partilerinde böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Aday adaylarının çok olması güzel bir şey ama adaylar kesinleştiğinde tüm aday adayları dahil, herkes o parti için çalışabilmenin yolunu bulmalı ve bunu gösterip halka inandırmalıdır. Bizler ADD olarak Atatürk ilke ve devrimlerinden güç alan, çözüm üreten insanları her zaman başta görmek isteriz. Bu partiler içinde, başkanlık içinde böyledir. Siz gençleri de görmek isteriz. Çünkü gençler olarak teknolojiye ve yeniliklere açık olmanız bizi üst seviyelere taşıyacaktır. Merkezi başka, ilçesi başka, ilçe örgütü başka, temsili olduğu belediye başkanı başka konuşabilen örgütle, hiçbir zaman sağlıklı bir iş yapılamaz ve başarı yakalanamaz. Siz gençlerin bunu kırıp dayanışmayı sağlayacağınıza ve tüm küslükleri bitireceğinize inanıyoruz. Bugün CHP altı oku esas alan bir parti olduğuna göre elbette ki bundan sonrada o tüzüğü koruduğu sürece birliktelikler mutlaka devam edecektir" dedi.

BARIŞ EROĞLU FOTOĞRAFLARI / Barış EROĞLU Haluk KOÇ

baris-eroglu-haluk-koc.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894