• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İzmir 15 °C

Barış Eroğlu Helvacılılarla Buluştu

Barış Eroğlu Helvacılılarla Buluştu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu çalışmalarına Helvacı'da devam etti. Aday Adaylık sürecinden bu güne kadar ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Eroğl

BARIŞ EROĞLU HELVACILILARLA BULUŞTU

EROĞLU HELVACI MAHALLESİNDE ESNAFI ZİYARET ETTİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu çalışmalarına Helvacı'da devam etti.  Aday Adaylık sürecinden bu güne kadar ziyaretlerine  hız kesmeden  devam eden  Eroğlu,  bu kez Aliağa'nın Helvacı mahallesinde bulunan  esnafı ziyaret etti. Esnafın şikayet ve önerilerini dinleyen Eroğlu projelerinden bahsetti.

baris-eroglu-helvaci-ziyareti-2.jpg

"ÖNCELİKLE  İMAR DÜZENLEMESİ YAPILMALI"

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşların önerilerini ve şikayetlerini dinledi. Öneri konusu Helvacının imar planın değiştirilmesi olurken, şikayetler arasında ise Helvacı'nın, Aliağa'ya bağlandığından bu yana ilginin eksik kaldığı, gereken ilginin kendilerine gösterilmediği oldu.

baris-eroglu-helvaci-ziyareti-3.jpg

Barış Eroğlu,  vatandaşların bu istek ve şikayetleri sonrası şunları dile getirdi. " Helvacı'nın imar  planın da değişiklik olması lazım. Bu kesinlikle şart.  Helvacı konum olarak çok iyi yerde çevre ilçelere yakın olması buranın nüfus oranının da her geçen gün hızla artması neden oluyor. Konut sayısındaki artışı düzenli hale getireceksek önce imar planını düzenlemekle  başlamalıyız. Bakın doğal gaz Helvacı'nın hemen yanı başından geçiyor. Ama buraya gelmiyor niye konut az, yapılaşma yok. O yüzden öncelikle imar planının düzenlenmesi gerekli.Bunun için projelerimiz var. Tabi sizlerle fikir alış verişinde bulunduktan sonra bunlara yeni şekillerde veriyoruz. Zaten ziyaretlerimizin amacıda sizlerle ortak fikirler üretmek. Sizlerin görüşlerini alıp vatandaşın benimseyeceği projeler üretmek gerekir. Helvacı, Aliağa'ya bağlandıktan sonra sıkıntılar yaşanmış olabilir. Aliağa'nın nüfusu her geçen gün hızla artmakta. Buna oranla  nüfusun beklenenden fazla artması, hem o kentte yaşayanlar hem de Aliağa Belediyesi’nin sunduğu hizmetler açısından yetersizliklere yol açabiliyor. Ama tabi bu gelişmeye koordineli bir şekilde yol izlerseniz bir sorun kalmayacağına inanıyorum. Yolsa yol, parksa park bunları yapmak çok zor şeyler değil. Yeter ki vatandaşın ne istediğini bileceksiniz. Bunu bilmek içinde sahada olmanız gerekli. Eğer aday olur da başkan biz olursak, biz bunu böyle yapacağız. Birebir sorunları yerinde görüp çözümler üreteceğiz" dedi.

BARIŞ EROĞLU FOTOĞRAFLARI /  Barış Eroğlu Erdal Aksünger

baris-eroglu-erdal-aksunger.20131226100823.jpg

Barış Eroğlu Mehmetali Susam

baris-eroglu-mehmetali-susam.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894