• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 16 °C

Barış Eroğlu'ndan Adnan Saka'ya Teşekkür

Barış Eroğlu'ndan Adnan Saka'ya Teşekkür
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'yı makamında ziyaret etti. STK ziyaretleri sırasında daha öncede ALTO’ya ziyarette bulunan Eroğlu, bu kez odanın Aliağa için hazırlamış old

BARIŞ EROĞLU ALİAĞA 2013 KENT VİZYONU RAPOR SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

BARIŞ EROĞLU ADNAN SAKA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

BARIŞ EROĞLU, ALİAĞA TİCARET ODASI  BAŞKANI ADNAN SAKA İLE  KENTİN SORUNLARINI KONUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr  / CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'yı makamında ziyaret etti. 

STK ziyaretleri sırasında daha öncede ALTO’ya ziyarette bulunan Eroğlu, bu kez odanın Aliağa için hazırlamış olduğu 2013 Kent Vizyonu sonuç raporunu görüşmek üzere ziyarette bulundu.

Aliağa Ticaret Odasının daha önce başlatmış olduğu ve Aliağa'nın geleceğinin konuşulduğu Kent Vizyonu Toplantıları sonrası yapılan araştırmanın sonuç raporunu geçtiğimiz günlerde Aliağa basınıyla paylaşmıştı. Rapor sonuçlarını inceleyen Barış Eroğlu, Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'yı makamında ziyaret ederek raporda çıkan sonuçlar üzerine görüştü ve fikir alış verişinde bulundu.

baris-eroglu-adnan-saka-aliaga.20140106154853.jpg

BARIŞ EROĞLU’NDAN ADNAN SAKA’YA TEŞEKKÜR

Aliağa'nın eksikliklerini tüm yönüyle gören bir rapor olduğunu vurgulayan Eroğlu şöyle devam etti. " Gerçekten burada elde edilen sonuçlar tam anlamıyla gerçekleri yansıtıyor. Çok kapsamlı bir araştırma olduğu açık. Vatandaşa, memura, muhtara kadar her kesime inilmiş. Kim, ne istiyor? bu raporda görmek mümkün. Bu raporu ilk okuduğumda şunu gördüm.Bizim yapacak olduğumuz projelerin içeriğindeki özelliklerle bire bir örtüşmekte. Yani projelerimiz halkın isteğiyle uyumluluk göstermekte. Bu nedenle  belediye başkanı olacak birinin muhakkak bu raporu okuyup değerlendirmesi gerekli. Bu çalışmadan dolayı sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bizlerin eksik olan yönlerini çok iyi dolduran bir çalışma" dedi.

SAKA, “SORUNLARIN TESPİTİ ÇÖZMENİN YARISIDIR”

Aliağa Ticaret odası başkanı Adnan Saka, üç bin nüfuslu bir balıkçı kasabasından yüz binlere yaklaşan bir Aliağa’da ebetteki sorunları tespit etmek çözümlerini ortak akılla bulamak kolay olmadı. Prof Dr. Meltem Onay başkanlığında 9 aylık bir çalışmanın ürününü sonuç bildirgesi olarak yayınladık. Vatandaşın ne istediği, gelecekte nasıl bir Aliağa’da yaşamak istediği ortaya çıktı. Sorunları tespit etmek çözmenin yarısıdır. Kent yönetimine talip olan siyasilerimize faydası olacağını umuyorum. “dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894