• BIST 9524.59
  • Altın 2489.437
  • Dolar 32.5108
  • Euro 34.7039
  • İzmir 20 °C

Başbakan Olmak Kolay İzmirli Olmak Zor

Başbakan Olmak Kolay İzmirli Olmak Zor
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş İzmir ve Ülke gündemini değerlendirdi. Karataş, “parti içi muhalefetten, Vali Toprak’a; İzmirli Başbakan’dan şehir gündemine kadar birçok konuda açıklama yaptı. Karataş bir de partililerine müjde verdi.

BAŞBAKAN OLMAK KOLAY İZMİRLİ OLMAK ZOR

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş İzmir ve Ülke gündemini değerlendirdi. Karataş, “parti içi muhalefetten, Vali Toprak’a; İzmirli Başbakan’dan şehir gündemine kadar birçok konuda açıklama yaptı. Karataş bir de partililerine müjde verdi.

“Başbakan olmak kalay, İzmirli olmak zordur” diyen MHP İzmir il başkanı Necat Karataş sözlerini şöyle sürdürdü, “Şehrimiz açısından değerlendirildiğinde Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı hayırla değerlendirilecek bir konudur. İnşallah insanımıza ve İzmir’e hayırlı olur. Bu vesile ile kendisini tebrik ederim.

Fakat İzmirli olmak çok zordur. Milli değerlerimizle, Cumhuriyetin kazanımlarıyla, demokrasiye aşık ve İstiklal ruhuyla barışık olmak lazım. Sayın Yıldırım’ın bu değerlere sahip çıkarak başbakanlık yapmasını bekliyoruz”

MHP BİRLİK VE BÜTÜNLÜK PARTİSİDİR

Parti içindeki durumu da değerlendiren Karataş, “MHP her şeyden önce büyük bir dayanışmanın, birliğin, inancın ve ülkünün partisidir. Mensuplarının arasına hiçbir şekilde ayrılık giremez, girmemelidir. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız 10 Temmuzda çifte kurultay kararını vermiştir. Birlik ve bütünlüğümüz için bu çok güzel bir karardır. Tüzük kurultayı için 19 Haziran uygun bir tarih değildir. Ramazan ayı, mevsimin sıcaklığı ve bir otel salonun olduğu düşünüldüğünde insanımıza büyük sıkıntı verecektir. En uygun tarih bayramdan sonraya denk gelen 10 Temmuz tarihidir. Arkadaşlarımız birlik ve bütünlüğümüz için bunu iyi değerlendireceklerdir kanaatini taşıyorum” Karataş, açıklamasını şu başlıklar altında sürdürdü;

VALİ TOPRAK GÖREVİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞTI

Görev yeri değişen Vali Mustafa Toprak için de, “sayın valimiz görevini yapmak için çalıştı. İzmir’e göreve geldiğinde ilk yaptığı açıklama ‘kentsel dönüşüm’ ile ilgiliydi. Yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bizim yeni gelen valimizden de beklentimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin Valisi olmasıdır.

Bugün yaşanan sıkıntılardan tamamen AKP hükümetleri sorumludur. ABD ve İsrail’in dayattığı BOP projesini yol haritası olarak alıp yola koyulmanın geldiği nokta işte budur. Amerikan silahları PKK’lı teröristlerin elinde askerimize, polisimize ve milletimize çevrilmiş durumdadır. Bilhassa terör konusunda gelinen durumun vebali onlardadır. MHP olarak “Çözüm Süreci” nin ihanete dönüştüğü en başından beri ortaya koyduk dinlemediler.

Teröristle müzakere olmaz, mücadele olur dedik dinlemediler. Dış politika zaaflarımız bizi uçurumun kenarına getirdi. Devletimizin ve milletimizin bekası için MHP olarak tüm kademelerimizle mücadele ediyoruz. Her zaman ve her şartta bu değişmeyen ilkemizdir.

BAHÇELİ İZMİR’E GELİYOR

Partililere de bir müjde veren İl Başkanı Necat Karataş, “Ramazan ayında genel başkanımızı bir iftar programımızda ağırlayacağız. Bu bizim için çok önemli ve güzel bir program olacak. Liderimizin geliş tarihi önümüzdeki günlerde tespit edip açıklayacağız.” Dedi… / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894