• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • İzmir 16 °C

Başkan Koştu’dan Mektup

Başkan Koştu’dan Mektup
Üç bin yıllık tarihi geçmişiyle UNESCO Dünya Mirası olan Bergama’nın paha biçilemez tarihi yapısını parlatmak üzere projelendirilen Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi için Belediye Başkanı Hakan Koştu, kardeş şehir belediye başkanlarına mekt

Başkan Koştu Bergama’nın 18 Kardeş Şehrine Selinos Antik Kanal ve Vizyon Projeler İçin Mektup Yazdı.

Üç bin yıllık tarihi geçmişiyle UNESCO Dünya Mirası olan Bergama’nın paha biçilemez tarihi yapısını parlatmak üzere projelendirilen Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi için Belediye Başkanı Hakan Koştu, kardeş şehir belediye başkanlarına mektup yazdı. Mektupta yeni yıl için iyi niyet dilekleri ileten Başkan Koştu, Selinos Antik Kanal Projesi başta olmak üzere Bergama’ya değer katacak vizyon projelerden bahsetti.

18 kardeş şehri bulunan Bergama’nın her bir kardeş şehir Belediye Başkanına hitaben mektup yazan Başkan Koştu, Bergama halkı adına kardeş şehir sakinlerini sevgi ve saygı ile selamladığını ifade etti. Kardeş şehir kavramına büyük önem veren bir Belediye Başkanı olarak, Covid-19 pandemisi nedeniyle karşılıklı ziyaretlerde bulunamadığına işaret eden Başkan Koştu, bu günlerin 2021 yılında son bulması temennisinde bulundu. UNESCO Dünya Mirası Bergama’da pandemi sürecinin Devletimizin ve halkımızın hassasiyeti ile sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Koştu, “Bu sürece rağmen kentimiz için yaptığımız çalışmalar sizlerin ilk ziyaretlerinizde dikkatinizden kaçmayacaktır. Özellikle uzun yıllardır konuşulan ‘Selinos Antik Kanal Projesi’ni ve bir dünya şehrine yakışır ‘Kent Meydanı ve Millet Bahçesi’ni şehrimize kazandırmakta olduğumuzu belirtmek isterim. Umarız ki tüm dünyada Pandemi süreci en kısa sürede sona erer ve bizler de kentlerimizin kazanımlarını yeniden birbirimize aktarmaya devam edebiliriz. Bergama Belediye Başkanı olarak, sizlerin ve halkınızın Yeni Yılını kutluyor, yeni ümitler ve heyecanlar ışığında karşıladığımız 2021 yılının sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisiyle, içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894