• BIST 9805.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Başkan Şahin’in 10 Yıllık Sözü Gerçek Oldu

Başkan Şahin’in 10 Yıllık Sözü Gerçek Oldu
2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçlarına kalan Menemen Belediyespor, bugün gerçekleşen kura çekiminin ardından Fenerbahçe’nin de yer aldığı C Grubu’nda mücadele edecek

BAŞKAN ŞAHİN’İN 10 YILLIK SÖZÜ GERÇEK OLDU

2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçlarına kalan Menemen Belediyespor, bugün gerçekleşen kura çekiminin ardından Fenerbahçe’nin de yer aldığı C Grubu’nda mücadele edecek.  Menemen Belediyepor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in 10 yıl önce Bal Ligi Şampiyonluğu ardından hemşerilerine verdiği ‘Bir gün Fenerbahçe’yi Menemen’de konuk edeceğiz’ sözü böylece gerçek oldu. Menemen’de bugün, Başkan Şahin’in sözünün gerçeğe dönüşmesinin sevinci yaşanıyor.

Futbolda, Ziraat Türkiye Kupası’nda Grup Maçları, kura çekiminin ardından belli oldu.  TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde; 14'ü Süper Lig'den, 6'sı TFF 1. Lig'den, 7 tanesi TFF 2. Lig, 4 tanesi TFF 3. Lig ve 1 tanesi de BAL Ligi'nden toplam 32 takım, dörderli 8 gruba ayrıldı.

MENEMEN BELEDİYESPOR TARİHİNDE BİR İLK…

3. Eleme Turu maçları sonunda rakiplerini mağlup ederek grup maçlarına kalan Menemen Belediyespor, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i ilk 5 sırada bitiren takımlardan biri olarak grup maçlarına katılan Fenerbahçe’nin de yer aldığı C Grubu’nda mücadele edecek. Gençlerbirliği ve Amed Sportif’in de bulunduğu C Grubu müsabakaları sonunda ilk iki sırada yer alarak Son 16 Turu'na yükselmek istediklerini açıklayan Menemen Belediyespor Kulübü Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ufuk Anık; “Ziraat Türkiye Kupası’nda Grup Maçlarına kalarak tarihinde bir ilk yaşayan Menemen Belediyesporumuz; Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Amed Sportif’in yer aldığı C Grubu’nda mücadelesine devam edecek. 158 takımla başlayan maraton buraya kadar geldi. 8 gruptan ilk iki sırayı alan takımlar son 16'ya yükselecek. Yeni hedefimiz, Son 16 Turu’na yükselerek ilçemizi ve İzmir’i en iyi şekilde temsil edebilmek. Tüm liglerin kupanın içinde olması çok önemli. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Centilmence ve güzel bir turnuva oluyor” dedi.

ANIK; “BU ÖRNEK DESTEK TÜM YURDA YAYILSIN”

Menemen Belediyespor’un başarısında, Kulübün Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in büyük katkıları bulunduğuna dikkat çeken Ufuk Anık, açıklamalarına şöyle devam etti; “Kulübümüzün Onursal Başkanı olan Menemen Belediye Başkanımız sayın Tahir Şahin’in 10 yıl önce Menemenli hemşerilerimize vermiş olduğu bir söz vardı. 2008 yılında Bal Ligi Şampiyonluğumuzun ardından, ‘Bir gün Fenerbahçeyi Menemen’de konuk edeceğiz’ demişti. Bugün bu sözün gerçekleşecek olmasının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Tahir Şahin’in spora verdiği desteğin başarımızda büyük payı bulunduğunu biliyor, bu örnek yöneticilik anlayışının yurdun dört bir yanına yayılmasını ümit ediyoruz.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894