• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C

Başkan Serkan Acar’a Sıcak Karşılama

Başkan Serkan Acar’a Sıcak Karşılama
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi Yönetimini ziyaret etti

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi Yönetimini ziyaret etti.

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Süslü, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ağırladı. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Süslü, ziyarete gelen Başkan Serkan Acar’ı kapıda karşıladı. Süslü, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek ve belediye arasında mutlu bir beş yıl geçirdiklerini söyledi.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

BAŞKAN SERKAN ACAR: “EL BİRLİĞİ İLE ALİAĞAMIZA HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK”

Aliağa’nın fitne fesatın olmadığı örnek bir kent olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi geçtiğimiz son beş yılda her zaman yanımda oldu. Mutlak surette fikirler başka başka olacaktır. Fakat Aşık Veysel’in dediği gibi ‘Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa’. Her zaman bir arada olduk. El birliği ile Aliağamıza hizmet etmeye çalıştık” dedi.

“ALİAĞAMIZ İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN”

Aliağa’da son beş yılda pek çok dost, abi ve kardeş kazandıklarını ifade eden Başkan Serkan Acar, “Önümüzde bir seçim süreci var. Bundan sonra takdir milletimizindir. Bizim duamız şudur ki, Aliağamız için hayırlısı ne ise o olsun. Oturduğumuz koltuğa bir değer katabiliyorsak Allah tekrarını nasip etsin. Koltuk bize değer katıyorsa Allah uzak tutsun. Başımız dik yürüye biliyorsak beraber bir çay içebiliyorsak ne mutlu bize. Bunları bize yaşattığınız için Allah hepinizden razı olsun” dedi.

SÜSLÜ: “MUTLU BİR BEŞ YIL GEÇİRDİK”

Türkiye’nin diğer il ve ilçelerinde yer alan dernek yönetimlerinin yaşadığı sıkıntıları Aliağa’da yaşamadığını ifade eden Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Süslü, “Kurumsal açıdan mutlu bir beş yıl geçirdik. İnşallah gelecek dönemde de ilişkileri daha da pekiştirerek daha güzel günlere yürürüz” dedi. Süslü, ayrıca ziyaret sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine şu paylaşımda bulundu: “Bugün sayın belediye başkan'ı Serkan Acar ziyaretimize geldi geçmiş beş yılı değerlendirdik gelecek dönem için kendilerine başarılar diledik” /EGE BASIN GRUBU

aliaga-serkan-acar-sicak-karsilama-7.jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-010.jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-1-015.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894