• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İzmir 7 °C

Başkan Serkan Acar'dan İl Yönetimine Ziyaret

Başkan Serkan Acar'dan İl Yönetimine Ziyaret
Başkan Serkan Acar'dan İl Yönetimine Ziyaret

Aliağa belediye başkanı Serkan Acar, 9 Temmuz 2017 Pazar günü gerçekleşen 12. Olağan İzmir İl Kongresinde yeniden görev yetkisi alan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve  yönetim kurulu üyelerini tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gayet samimi bir ortamda geçen ziyarette Aliağa belediye başkanı Serkan Acar “Gerek Türk siyasi hayatı için, gerekte MHP açısından çok büyük öneme sahip olacak 2019 yılındaki seçimlere hazırlanacak olan kadroların seçildiği il kongremizde tekrar güven tazeleyen il başkanımız Necat Karataş bey’i ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 

İnancım odur ki bu kadrolar ile birlikte uyum içerisinde 2019 yılına MHP damgasını vuracağız. İlk önce Mahalli idareler seçimlerinden ve ardından Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden zaferle çıkarak bu necip millete hizmet edeceğiz.” Dedi.

Ayrıca son günlerde yaşanan Çaltılıdere’de bulunan 597 dönümlük arazinin, satışı ile ilgili konu hakkında da il başkanı Necat Karataş’a ve yönetim kurulu üyelerine bilgilendirmede bulundu ve son olarak da bu konu hakkında şunları söyledi; “Bugüne kadar Aliağa’yı siyasi kutuplaşmayla oyalayanlar gerçek rantçılar ve iftira sahipleridir. 

Bizim Aliağa’nın değişimi yolunda tek dayanağımız aziz milletimizdir. Bu millet benim ve ekibimin arkasında durduğu sürece Aliağa’nın bağırsaklarını temizlemeye devam edeceğiz.” Bizler iş başına geldiğimizde (Az laf çok iş) anlayışı ile yola koyulduk, İlçemizin yıllara dayanan sorunlarının bir çoğuna gece demeden gündüz demeden çalışarak çözüm getirdik, ama bu süreçte siyasi sorumlulukları gereği Aliağa’ya ve  Aliağa halkına verdiğimiz hizmete destek vermeleri gereken siyasi partiler bırakın destek vermeyi işimizi daha da çok zorlaştırma adına ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koydular, 

Bize göre bununda gerekçesi Aliağa’mızda yaptığımız gayretli çalışmalarla ilçemizi sorunlarından kurtarıp hizmetimizle Aliağa’mıza damgamızı vuracağımız ve halkımızın gönlünde taht kuracağımız korkusudur. Oysa ki önemli olanın ilçemize halkımıza hizmet etme gerçeğidir. Ama bu korkuyu onlara yaşatmaya devam edeceğiz ve Aliağa’mız egenin incisi olacaktır bizler bu azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’da, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, başladığı sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi’nin  “Üretken Belediyecilik” anlayışının en güzel örneğini sergileyen Serkan Acar’ın Aliağa için yaptığı tüm çalışmalarının taktir’e şayan olduğunu belirtti. Ama ne yazık ki meyve veren ağaç taşlanır mantığıyla hareket ederek Serkan Acar bey’i gerçek dışı karalamalarla aslı astarı olamayan ve bize göre de kendilerinin de inanmadığı itham ve iftiralarla yapılan çalışmalara gölge düşürme amacındalar. Bu iftira sahipleri kendi kazdıkları kuyuya düşeceklerini zaten düşünüyorduk nihayetinde son yaşanan gelişmelerde bunu teyit etmiştir. İzmir büyükşehir belediyesinin son aldığı karar da bunun bir göstergesidir.Bu sebeple pişkinliği bir kenara bırakıp itham ve iftira sahipleri Belediye Başkanımız Serkan Acar beyden özür dilemeliler. 

Ayrıca meseleye son anda dahil olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da Aliağa halkının ali-menfaatlerine uygun davranmaya ve Büyükşehir Belediyesinin ilçede yapacağı çalışmaları bir an önce yapması ve Aliağa Belediyesinin yapacağı işlerin önünü tıkamamasını önemle rica ediyorum. Önemli olanın Aliağa halkına verilecek hizmet’tir.

İl başkanı Karataş ; “Malumunuz üzere Aliağa’daki belediyeciliğin farkı ortadayken İzmir’deki yaşanan sorunlara vakıf olan teşkilatımız, İzmirli hemşerilerimizden tam destek beklemektedir 2019 yılındaki mahalli idareler seçimlerinde MHP belediyeciliğinin farkını tüm İzmir’e göstereceğimizi buradan ilan ediyorum. Çünkü MHP kadroları bu ülkeyi yönetecek zenginliğe, tecrübeye, ehliyete sahip, kararlı, dirençli ve azimli kadrolardır.

58b0dc4a-dc2a-407c-ba1a-55d8e5aa33c9.jpg

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

İzmir / Aliağa / Aliağa Haber

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894