• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İzmir 17 °C

Başkan Serkan Acar’dan Yeni Devlet Hastanesi Müjdesi

Başkan Serkan Acar’dan Yeni Devlet Hastanesi Müjdesi
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ Aliağa Sanayi Sitesi Esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kalabalık bir grubun katıldığı kahvaltıda büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Serkan Acar ve Hamza Dağ, esnafla sohbet ettikten sonra esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Serkan Acar ve Hamza Dağ kahvaltı programının ardından esnafları iş yerlerinde de ziyaret ederek hayırlı işler diledi. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

Aliağa’nın genel sorunlarını iyi bildiklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, TOKİ’nin ve yeni bir hastanenin bir an önce yapılması gerektiğinin altını çizerek “Bu konularda hem hükümetin hem de belediyenin üzerine düşen hususlar var” dedi.

DAĞ: “BATTI-ÇIKTI İNŞAATI BAŞLIYOR”

Aliağa Belediyesi’nin zaman zaman büyükşehir belediyesi ile yaşadığı problemleri de bildiklerini ifade eden Hamza Dağ, “Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın beş yıl boyunca büyükşehir belediyesi ile yaşadığı sıkıntıları bir daha yaşamaması için bir büyükşehir belediye başkanı lazım. Rahat anlaşacağı, beyninin arkasında başka şeylerin olmayacağı biri lazım. AK Parti olarak yerelde bazı il ve ilçelerde başarılı bir netice alamasak da elimizdeki iktidar gücü ile yatırımlarımız ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Çandarlı Otoyolu, Çandarlı Limanı, Battı-Çıktı, Hastane projelerini söz verdiğimiz gibi hayata geçireceğiz. Yerel iktidarla kol kola verip projelerin daha hızlı ilerlemesini sağlayacağız. Son beş yılda Aliağa Belediyesi ile uyumlu bir çalışma yaptık. 1 Nisan’dan sonra sadece uyumlu bir çalışma değil kol kola bir çalışmayı Aliağa’da hayata geçireceğiz. Bu sayede Aliağa için daha fazlasını yapacağız” dedi.

“BAĞ-KUR KONUSUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Asgari ücretin artmasından kaynaklı Bağ-Kur primlerinin yükseldiğini ve bu durumun da bir probleme neden olduğunu sözlerine ekleyen Hamza Dağ, “Çalışma Bakanlığımızın ve Hazine Bakanlığımızın üzerinde çalıştığı konunun takibini de yapacağım” dedi. 

BAŞKAN SERKAN ACAR’DAN İKİ YENİ HASTANE MÜJDESİ

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise, Aliağa’ya yapılacak olan meslek hastalıkları hastanesi konusunda bilgiler verdi. Başkan Serkan Acar, “Meslek hastalıkları hastanesinin Aliağa’ya yapılması hususunda Sayın Binali Yıldırım’ın ve Hamza Dağ’ın büyük katkısı var” dedi.

ALİAĞA’YA HEM MESLEK HASTALIKLARI HEM DEVLET HASTANESİ 

Aliağa’ya meslek hastalıkları hastanesinin müjdesini veren Başkan Serkan Acar şöyle devam etti: “İçerisinde yanık ünitesi ve mikrocerrahisi de olan meslek hastalıkları hastanesinin yer tahsisini yaptık. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Sayın Nükhet Hotar, konu ile ilgili belediyemize yaptığı ziyarette hastanenin en kısa zamanda temelini atmak istediklerini ifade ettiler. Temel gayesi de hastaneyi 2019 yılı sonunda faaliyete geçirmek. Meslek hastalıkları hastanesi dışında Aliağamız için 301 yataklı tam teşekküllü bir devlet hastanesin de yer tahsisi yapıldı. Şuan plan aşamasında. Bu yıl içerisinde de temeli atılacak”  /EGE BASIN GRUBU

aliaga-hamza-dag.jpgserkan-acar-meslek-hastanesi-görsel.jpgserkan-acar-devlet-hastanesi-görsel-(1).jpg

aliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-1-006.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894