• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İzmir 21 °C

Bayanlara Özel Kahveevi Açıldı

Bayanlara Özel Kahveevi Açıldı
Aliağa’da kadınlara özel kahve evi açıldı. Kentin en uzun süre emniyet müdürlüğünü yapan Aliağa Eski İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Özdemir’in eşi Fatma Özdemir tarafından açılan “Bayanlar Kahve Evi” İstiklal Caddesi

ALİAĞA"DA KADINLARA ÖZEL "BAYANLAR KAHVE EVİ"

 

ALFA TİVİ www.alfativi.net

Aliağa"da kadınlara özel kahve evi açıldı. Kentin en uzun süre emniyet müdürlüğünü yapan Aliağa Eski İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Özdemir"in eşi Fatma Özdemir tarafından açılan “Bayanlar Kahve Evi” İstiklal Caddesi Numara 88 adresinde hizmete girdi. Bayanlar Kahve Evi"nin açılışını Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve işletmeci Bayan Özdemir birlikte yaptı. Çok sayıda bayanın da katıldığı açılışta konuklara kont giyim mağazasının sahibi özdemir"lerin yakın arkadaşı Ramazan kont"un  yaptığı çiğ köfte ikramı yapıldı. 

 

  

 

Fatoş Özdemir;

“Bayanlar artık sizinde kahve haneniz var” sloganıyla açılan Bayanlar Kahve Evi"nin işletmecisi Fatoş Özdemir; “Aliağalı kadınların vakitlerini değerlendirmeleri için farklı bir mekân oluşturduk. Kadınlar günlerini, toplantılarını burada yapabilirler. Tüm kadınları kahve evimize bekliyorum.” dedi. 

 

Başkan Oğuz;

Kadınların da günümüz yaşamında erkekler kadar üretken ve etkin olduklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Günümüzde değişen yaşam koşullarına paralel olarak ihtiyaçlar da sürekli şekilde değişiyor. Kadınlar da günlük yoğun tempoya bağlı olarak stres atma, kafasını dinleme ihtiyacı hissediyor. Çünkü gerek işinde, gerekse evinde çalışıyor ve yoruluyor. Artık böyle bir mekânları var” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894