• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İzmir 20 °C

Becker Türkiye Bu Yıl Yüzde 20 Büyüyecek

Becker Türkiye Bu Yıl Yüzde 20 Büyüyecek
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Merkezi Almanya’da bulunan, dünyanın önde gelen endüstriyel otomasyon sistemleri üreticisi Becker Antreibe, 2009 yılında başlat
BECKER TÜRKİYE BU YIL YÜZDE 20 BÜYÜYECEK 
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Merkezi Almanya’da bulunan, dünyanın önde gelen endüstriyel otomasyon sistemleri üreticisi Becker Antreibe, 2009 yılında başlattığı Türkiye operasyonunda sürdürülebilir büyüme hedefini yakalamayı başardı. 
 
Becker Türkiye, dünya genelindeki şirket yapılanmasında beş yıl içinde 28’incilikten üçüncü sıraya yükselmeyi başararak, agresif büyüme hedefini gerçekleştirdi. 
 
Şirketin 2016 yılı hedefleri hakkında bilgi veren Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir, hedeflerinin bu yıl %20 büyüme ve 50 Milyon TL ciro rakamı ile İzmir’de ilk 100 firma arasına girmek olduğunu söyledi. 
 
Panjur, perde, tente, gölgelendirme sistemleri, PVC kapı gibi ürünlerin motorlarında ve akıllı ev sistemlerinde Alman kalitesi ve güvenini ilk kez 2009 yılında Türk tüketicisi ile tanıştırdıklarını anımsatan Kebir, “Avrupa menşeli endüstriyel ürünler pazarında 2015 yılında pazar liderliğini ele geçirdik. Bu yıl rakiplerimizle aramızdaki fark daha da açılacak.  Sadece panjur motorları segmentinde Ege, Akdeniz ve Anadolu’ da lideriz. Bu segmentte İstanbul’da rakibimiz lider konumunda. Bu farkı yaratan da Marmara bölgesindeki pazar yoğunluğu. Bu yıl aradaki farkı kapatarak tüm segmentlerde ve toplam ciroda pazar lideri olacağız”  dedi. 
 
İSTANBUL’DA KÖKLÜ YENİDEN YAPILANMA 
Bu ay içinde İstanbul ofisinin yeni yerinde hizmet vermeye başlayacağını;  satış kadrosu, teknik servis ve stok yönetiminde güçlenerek Marmara’da da alan hakimiyetini sağlayacaklarını vurgulayan Kebir, Çin menşeli ucuz ve kalitesiz ürünlere karşı tüketicileri uyardı.  Yurt çapında 650 bayi ile Türk tüketicisine hizmet verdiklerini ve Türk pazarına özgü üretim yaparak pek çok segmentte lider konuma geldiklerini kaydeden Kebir, şu değerlendirmede bulundu: “Sözgelimi PVC hızlı kapı pazarında yerli yabancı değişik markalar bulunuyor. Avrupalı üreticiler olarak, fiyatlarımız daha pahalı olduğu için bu pazardaki ucuz ve kalitesiz ürünlerle rekabet edemiyorduk. Becker olarak Türkiye’ye özel, PVC hızlı kapı motoru ve elektronik limit swicli motor ürettik. Uygun fiyat, yüksek kalite, satış sonrası hizmet ve doğru stok yönetimiyle pazarı zorlayarak lider konuma yükseldik. Düşük kalitedeki ürünleri kullanan tüketiciler Avrupalı ürünlere dönmeye başladılar. Alman markası olmanın ötesinde, bir fabrika satış mağazası konseptiyle Türk pazarında ciddi bir hareketlilik sağladık. Yerli motor maliyetine PVC hızlı kapı verebilecek pozisyona geldik. Endüstriyel ürünlerin toplamında lideriz ama bu iki segmentte de liderliğimizi perçinleyip dominant marka haline gelmek istiyoruz.”
 
TÜRK EKONOMİSİNE GÜVENİMİZ TAM 
Türk ekonomisinin geçen yıl tüm olumsuz koşullara rağmen %3.5-4 civarında büyümeyi başardığını hatırlatan Becker Türkiye CEO’ su Volkan Kebir, şirket olarak geçen yılı %20 büyüme ile kapattıklarını, bu yıl da en az %20 büyüme hedeflediklerini sözlerine ekledi. 
 
2010 yılında oluşturdukları 10 yıllık Stratejik Plan’daki hedeflere pek çok parametrede ulaştıklarına dikkat çeken Kebir, hedeflerinin 2020 yılında 100 Milyon TL ciro ve tüm segmentlerde pazar liderliği olduğunu belirtti. Volkan Kebir, sözlerini şöyle sürüdü: “Vizyon ve misyonumuzu bu Stratejik Plan çerçevesinde kararlılıkla uyguluyoruz. Bu yıl İstanbul’daki yeniden yapılanmamızı, gelecek yıllarda Ankara, Adana ve Antalya ofislerimizde de gerçekleştireceğiz. Türk ekonomisinin geleceğine güveniyoruz. Canlı ve dinamik bir iç pazar var. Türkiye operasyonumuzun başarısında, halkımızın Alman markasının kalitesine duyduğu güven de elbette çok etkili. Ekibimle birlikte bu güveni boşa çıkarmadan sürdürülebilir büyüme trendini yakaladık. Başarımızın rastlantısal olmadığını, stratejik plan ve hedeflere dayandığını kanıtladık. Fiyat politikamızda önceliğimiz yüksek kârlılık değil, daha çok satışa endeksli uygun fiyat olarak öne çıkıyor. Çünkü biz maaşlarımızı patronumuzdan değil, müşterimizden alıyoruz.” / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894