• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Bilge Şengül Aliağa Sevdalısıyız

Bilge Şengül Aliağa Sevdalısıyız
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti’nin Aliağa’da tek Bayan Belediye Başkan aday adayı olan Bilge Şengül, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin Aliağa için de çok

AK Parti’nin Aliağa’da tek Bayan Belediye Başkan aday adayı Bilge Şengül, ”Aliağa Marka kent olacak”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti’nin Aliağa’da tek Bayan Belediye Başkan aday adayı olan Bilge Şengül, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin Aliağa için de çok önemli olduğunu belirtti. Şengül, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı icracı bakanı olan Sayın Binali Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması çok önemli. Yıllardır beceriksiz yerel yöneticilerin elinde ihmal edilmiş, hak ettiği değeri görememiş İzmir ve ilçeleri artık geçmişe değil geleceğe bakacak. AK Parti tarafından ortaya konulan gelecek vizyonuna ve Aliağa’nın  tek bayan aday adayına sahip çıkacaktır.” dedi.

bilge-sengul-k.jpg

ALİAĞA ‘MARKA KENT’ OLACAK.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Aliağa’yı bir  ‘marka kent’ haline getireceğiz. AK Parti iktidarında ülkemizin bütün kentleri kalkınma ve ‘marka kent’ olma yarışına girdi. Ege’nin incisi, ülkemizin dünyaya açılan kapısı olan, güzel İzmir ve ilçeleri de bu yarışta en ön saflarda yer alması gerekiyor.  Bu nedenle İzmir’de Sayın Binali Yıldırım ile birlikte hizmet seferberliği, kalkınma hamlesi başlayacaktır.  İzmir’e hizmet yolunda canla ve başla gayret gösteren AK Parti’nin kararlılığını herkese göstermiştir ve göstermeğe de devam edecektir.

ALİAĞA SEVDALISIYIZ

Biz Aliağa sevdalıyız. Aliağa’nın doğasına, havasına, denizine, sokaklarına sevdalıyız. Biz Aliağalıların gülen yüzüne, hoşgörüsüne sevdalıyız. Biz bu kentin bünyesinde barındırdığı diyalog iklimine, uzlaşmayı ve tahammülü en büyük siyaset olarak kabul eden yapısına sevdalıyız. Biz, sevgi kenti Aliağa’ya sevdalıyız. Aliağa’ya olan sevdamızı bugüne kadar her platformda göstermiş bir siyasi partiyiz. Aliağa’yı en çok seviyoruz ve Aliağa’ya en çok hizmet biz vereceğiz. Aliağa’nın AK Parti döneminde hükümetten aldığı yatırımlar ortadadır. AK Parti, şimdi yerel yönetimde bayrağı devralarak hizmetlerini arttırarak devam ettirecek. Aliağa’da artık bir silkinişe, bir sıçramaya Aliağa’nın geleceği adına yapılacak ciddi hamlelere ihtiyacı var. Ben inanıyorum ki, Aliağa’da yeniden AK Parti kazanacak.”

LAF DEĞİL İŞ ÜRETEN, HİZMET SİYASETİ YAPACAĞIZ

Türkiye’nin en genç belediye başkanı unvanını almak için kolları sıvadığını açıklayan Şengül, “Biz Aliağa’da ki partili partisiz herkese kucak açacağız. Ben genç ve siyasi yeteneği olan genç ve dinamik bir bayan adayım. Aliağa için en iyisini yapacağıma inanıyorum. Tüm halkımızı kucaklayacak, laf değil iş üreten, hizmet siyaseti yapan, Aliağa’yı projelerle donatan bir kadromuz ile yola çıktık. Bu yolda da başarılı olacağımıza inanıyoruz.  Aliağa için artık değişim zamanıdır. Aliağa’nın kangren olmuş sorunlarını ancak AK Belediyecilik anlayışı çerçevesinde çözebiliriz. Hizmet odaklı siyaset anlayışımızla birlikte Aliağa’mızı hak ettiği noktaya getireceğiz. İlçemizin gerçek potansiyelini kullanabilmesi için kaynaklarını doğru bir şekilde kullanacağız ve halkımızla birlikte Aliağa’mızı yarınlara taşıyacağız. Buna inancımız sonsuz. Siyasetin asıl unsuru olan uzlaşma ikliminin yaratılması, siyasetçinin görev ve sorumluğundadır. Bu sorumluluğun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aliağa’nın farkını herkese göstereceğim bunun bilinmesini istiyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894