• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 15 °C

BMC’Den Yeni Levend Xl

BMC’Den Yeni Levend Xl
Türk otomotiv sektörünün dünya pazarındaki gururu BMC, dün olduğu gibi bugün de, Türkiye’ nin beğenisini kazanan en iyi ticari araçları üretmeye devam ediyor. En büyük yenilikler her zaman olduğu gibi yine BMC’ den geliyor. Ürün geliştirme ve

Yıllardır Şehir İçi Yolcu Taşımacılığının Yükünü Çeken BMC Levend Minibüsler Yenilendi

Türk otomotiv sektörünün dünya pazarındaki gururu BMC, dün olduğu gibi bugün de, Türkiye’ nin beğenisini kazanan en iyi ticari araçları üretmeye devam ediyor. En büyük yenilikler her zaman olduğu gibi yine BMC’ den geliyor. Ürün geliştirme ve mühendislik çalışmalarını dışa bağımlı olmadan sürdürebilen tek Türk otomotiv kuruluşu olan BMC tam 41 yıldır Türkiye’ nin en çok tercih edilen ticari araçlarını üretiyor. Bu araçlardan biri de Levend 14+1/18+1 Minibüs.  BMC, modern tasarımlı dış görünüşü, geniş ve ferah iç hacmi, yüksek tavanıyla yeni Levend XL’ i piyasaya sundu. Dizaynı gibi adı da yenilenen Levend XL Minibüs eskisine nazaran ekstra büyük, eXtra Large.

Müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda üretim

Türk mühendislerinin yarattığı Yeni Levend XL; müşteri talepleri doğrultusunda yenilendi. Yeni Levend XL, sarsıntısız sürüş keyfinin yanı sıra, mükemmel yol tutuş özelliği ve ani hareketlerde ekstra güvenlik sağlayan bağımsız ön süspansiyon sistemi ile mükemmel sürüş ve yolculuk konforu sunuyor. Ferah iç hacim, yenilenmiş silinebilir tek parça tavan ve yan paneller, elektrikli ön kapı camları, havalı 5 fonksiyonlu sürücü koltuğu, ray bağlantı sistemli ve ergonomik yolcu koltukları, yeni fonksiyonel motor üstü orta konsol (para koyma yeri, bardaklık), yeni tip ergonomik ve modern dizaynıyla yuvarlak hatlara sahip torpido paneli, araç içinde tavana monteli tutamaklar ve ellikler, koltuk köşelerinde tutamaklar (14+1 Kişilik Oturma Seçeneğinde) Levend XL’ in standart özelliklerinden bazıları. 14+1 ve 18+1 kişilik oturma seçenekleri ile Levend XL’ in isteğe bağlı aksesuarları ise şunlar:

Klima (Ön/Arka –Tavandan)

Takoğraf

Tüm Koltuklarda Emniyet Kemeri

Okul Servis Kiti (Dur Levhası, Okul Taşıtı Yazısı, Tüm Koltuklarda Emniyet Kemeri)

  • Yorumlar 18
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894