• BIST 8718.11
  • Altın 2247.195
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1971
  • İzmir 7 °C

Çeşme Açıkhava’da Şevval Sam Konseri

Çeşme Açıkhava’da Şevval Sam Konseri
Türk Eğitim Vakfı’nın 55. kuruluş yıldönümü coşkulu bir konserle kutlandı.

1967’den bu yana Türkiye’de eğitimde fırsat eşitliği için çalışan Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV), 55. kuruluş yıldönümü, TEV İzmir Şube’nin ev sahipliğinde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen Şevval Sam konseriyle kutlandı. TEV gönüllüsü, cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Siren Ertan’ın sunuculuğu üstlendiği konserdeTEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu de sevilen parçalardan oluşan repertuvarla izleyicilerin karşısına çıktı.Konserin tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlandı.
 
Kurulduğu günden bu yana maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği veren Türkiye’nin en köklü vakıflarından Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV)55. yaşıİzmir’de düzenlenen Şevval Sam konseri ile kutlandı.1967 yılında İstanbul’da temelleri atılan TEV’in ilk şubesinin açıldığı şehir olan İzmir’de Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen konsere;TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, TEV İzmir Şube Onursal Başkanı Levent Sarıgözoğlu, TEV İzmir Yürütme Kurulu Üyeleri, İzmir’in önde gelen iş insanları, konsere destek veren firmalar ve İzmirliler katıldı.TEV İzmir Şubesi’nin 55. yıla özel organize ettiğikonserde ünlü şarkıcı Şevval Sam,hafızalardan silinmeyecek performansıyla göz doldurdu. TEV gönüllüsü kadınlardan oluşan TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu ise etkileyici performansıyla geceye damgasını vurdu. Konserin sonuna doğru İzmir Marşı’nı büyük bir coşkuyla seslendiren TEV bursiyerlerine Şevval Sam ve TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu eşlik etti. Siren Ertan’ın coşkulu anonsuyla sahneye gelen TEV gönüllüsü 28 kadından oluşan koroya Açıkhava’yı dolduran İzmirliler de eşlik etti.

TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, yaptığı açılış konuşmasındaşunları söyledi: “Türk Eğitim Vakfı olarak tam 55 yıldır, Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak gençlerimizin yetişmesine destek oluyoruz. Daha gidecek çok yolumuz, desteklenecek çok gencimiz var.  55 yıldır meşale gibi yanan, ışığı hiç sönmeyen bu eğitim seferberliğinde hep birlikte yol almaya devam ediyoruz. Bu geceki konserimiz de bu yoldaki adımlardan biri. Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bu konserle artık daha geniş kitlelere ulaşıyor, gençlerimize destek oluyoruz. Bu özel gece için Şevval Şam, Siren Ertan ve TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu başta olmak üzere tüm destekçilerimize en içten teşekkürlerimi iletiyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894