• BIST 9558.16
  • Altın 2486.4
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8056
  • İzmir 23 °C

CHP Gibi Uyumadık

CHP Gibi Uyumadık
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı açıklamayla hem 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı hem de partisinin 1 Kasım Se
MUZAFFER MİLLETİMİZE SELAM OLSUN
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı açıklamayla hem 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı hem de partisinin 1 Kasım Seçim Hazırlıkları hakkında bilgi verdi.
 
Biz Hazırız İzmir
Tüm teşkilatlarıyla seçime hazır bulunduklarını vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Kurulduğu günden bu yana aksiyon bir yapıda olan MHP kadrolarının her türlü faaliyete her an hazır olduğunu söyleye bilirim. İzmir İl teşkilatı olarak da tüm varlığımızla ve yapılarımızla seçimlere hazırız. Teşkilat işlerimizin, otuz ilçemizde yaptığı değerlendirme ve çalışmalar gücümüzü artırdığımızı ortaya koydu. Bu seçimler bizimle diğerleri arasında geçecek. Bir yanda biz yani varlığımızın ve geleceğimizin teminatı MHP; diğer yanda da bölücülerle ve emperyalizmle kol kola olan diğer üç siyasi parti.” 
 
Bayramı Zehir Ettiler
İçimiz kan ağlıyor diyerek yaşanan olayları hatırlatan İl Başkanı Karataş, “Terörün bu hale gelmesinde pay sahibi olanlar, bölücülere müsamaha gösterenler, Habur rezaletini bu millete yaşatanlar ve bölücülerin elinden tutup gezdirenler ne yüzle bayram kutluyorlar? Kanla aldığımız vatan toprakları şimdi ne durumda? Doğusu da batısı da kargaşa içinde! Şehit ve şehit yakınlarının acısı yüreğimizi dağlıyor; kan ağlıyoruz! Bu zulmet MHP iktidarıyla bitecek, sosyal ve ekonomik güvence ancak MHP ile sağlanır.
 
CHP Gibi 33 Gün Uyumadık
Partisinin koalisyon tavrına yönelik de konuşan Karataş; “AKP ve Üst aklının amacı belliydi. Oy düşüşünü ve iktidarı başkalarıyla paylaşmayı daha ilk andan itibaren hazmedemediler. Planları ona göre yaptılar. CHP’yi 33 gün uyuttular. Fakat MHP ve Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi bunu gördüğü için oyuna gelmedi. Yeni Seçim çığlıkları atan AKP idi fakat CHP bunu hiç göremedi. Her zamanki gibi oyuna geldi. Şimdi seçime gidiyoruz. Milletimiz bu planı bozacak. AKP umduğunu bulamayacak” dedi.
 
Varlığımız Armağan Olsun!
Karataş yaptığı açıklamada  30 Ağustos Zafer bayramını şu sözlerle kutladı; “Ey,dünya tarihinde emsali görülmemiş zaferlerini kazanan Türk Milleti!...Ey, Türk'ün Muzaffer Ordularının zafere alışmış çocukları!...Ey şanlı dünümüz; Ey kudretli bugünümüz ve Ey onurlu geleceğimiz!... 30 Ağustos Zafer Bayramın Kutlu Olsun! Oğuz Ata'dan Mustafa Kemal Ata'ya; Şu anda Vatan müdafaasında gözünü kırpmadan düşman üzerine atılan Kahraman güvenlik kuvvetlerimize; Şehitlerimize, Gazilerimize selam olsun; Bayramımız Kutlu Olsun! Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun!
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894