• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

CHP'li Gençler Saygı Nöbeti Tutacak

CHP'li Gençler Saygı Nöbeti Tutacak
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa CHP gençlik Kolları 9 kasım saat 20:00 den itibaren cumhuriyet meydanında Ataya saygı nöbeti tutacaklarını açıkladılar. Aliağa CHP gençlik kolları başkanı Onur Demir 10 Kasım sabahı 9:05

ALİAĞA CHP GENÇLİK KOLLARI ATAYA SAYGI NÖBETİ TUTACAK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa CHP gençlik Kolları 9 kasım saat 20:00 den itibaren cumhuriyet meydanında Ataya saygı nöbeti tutacaklarını açıkladılar. Aliağa CHP gençlik kolları başkanı Onur Demir 10  Kasım sabahı  9:05 e kadar sürecek saygı nöbetine tüm Aliağalıları destek vermeye çağırdı.

Aliağa CHP gençlik kolları başkanı Onur Demir, “ parti içi eleştirilerin bir kenara bırakılarak birlik be beraberlik içinde Ak parti politikalarına karşı mücadele etmemiz gerekiyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında hükümetin halk ile yaşadığı gerginliğin ardından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaklaşan ölüm yıldönümü öncesi iktidarın benzer tavrı sürdürmesi üzerine Ülkenin çeşitli yerlerinde tepki olarak etkinlikler planlanıyoruz. Konu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Şubesi Gençlik Kolları da konuya ilişkin plan ve görüşlerini bir bildiri halinde yayımlayarak kamuoyu ile paylaşıyoruz.”dedi

chp-genclik-b.jpg

Aliağa CHP Gençlik Kolları yönetimi adına Onur demir imzalı bildiri şöyle;

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ülkenin dört bir yanında genç-yaşlı,kadın-çocuk ayırmaksızın Cumhuriyeti kutlayan insanlara iktidarın uyguladığı psikolojik ve fiziki şiddet;halkın Ülke değerlerine sahip çıkmasını gerektiğini bir kez daha ortaya çıkarmış olup vatandaşların uyanmasına da vesile olmuştur.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılanları önce “Ergenekoncu”,sonra da “Esadcı” yapan Akp Milletvekilleri başbakanı iştahlandırmış olmalı ki ; kendisi de Cumhuriyeti kutlamak için yürüyüşe katılan milyonları neredeyse terörist ilan etmiştir.

Şimdi 10 Kasım’da,Atamızın ebediyete kavuşmasının yıldönümünde milyonlar Anıtkabir’e yürüyor.Bizler de Chp Aliağa Gençlik Kolları olarak Atamızın yanı başında saygı nöbeti tutacağız.Bizi Atatürkçü olduğumuz için nelerle suçlarlarsa suçlasınlar,bizler asla yolumuzdan dönmeyeceğiz.

9 Kasım günü Saat 20:00’dan itibaren  başlayacak 10 Kasım günü  sabah 09:05’e kadar devam edecek olan eylemimiz için tüm Atatürkçü vatandaşlarımızı, gençlerimizi bekliyoruz.Bizler Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk büstünün yanında nöbette olacağız.Akp faşizmini bitirmek için gün,birlik günüdür.Gün; partimizi eleştirmek günü değildir.

Karşımızda bulunan ve yaptıklarını tüm halkın açıkça görmüş olduğu Akp; nasıl bir Atatürk ve Cumhuriyet Düşmanı olduğunu yaptığı yasaklamalarla bir kez daha kanıtlamıştır.Bu sebepledir ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; Benim Sizlere bıraktığım iki esrim vardır.Bunlardan biri Türkiye Cumhuriyeti,diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. sözünü hatırlatılması gerektiğine inanarak çözümün tek adresinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu tüm kamuoyuna duyuruyor,saygılar sunuyoruz. 9 Kasım günü Saat 20:00’dan itibaren  başlayacak etkinliğe tüm halkımız davetlidir.”

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894