• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • İzmir 20 °C

CHP'liler Foçada Toplandı

CHP'liler Foçada Toplandı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İlçe Başkanları toplantısı Foça’da yapıldı. CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert’in ev sahipliğinde bir araya gelen ilçe başkanları, yerel seçimlere yönelik yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdı.
CHP İZMİR ÖRGÜTÜ FOÇA’DA TOPLANDI
İLÇE BAŞKANLARININ KATILDIĞI TOPLANTIDA, YEREL SEÇİM STRATEJİLERİ MASAYA YATIRILDI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İlçe Başkanları toplantısı Foça’da yapıldı. CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert’in ev sahipliğinde bir araya gelen ilçe başkanları, yerel seçimlere yönelik yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdı.  

  Toplantı, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in başkanlığında, Foça Yeni Plaj Sosyal Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Program öncesi konuşan CHP İl Başkanı Engin, ilçe başkanları ile sık sık biraraya gelmeye özen gösterdiklerini, bunun uyum ve koordineli bir çalışma için çok önemli olduğunu belirterek, toplantıda önemli konuları masaya yatıracaklarını söyledi.
 
  “ÖNEMLİ OLAN İZMİRLİ'NİN İLGİSİNİ KALICI KILMAK”
  Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Engin, “İzmir’de partimize olan ilgi malum. Ama önemli olan 30 ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bizden beklentilerini gerçekleştirerek bu ilginin kalıcı olmasını sağlamak. Bunun içinde öncelikle kendi içimizde birbirimizden beklentilerimizi karşılamamız ve üzerimize düşen görevi yerine getirmemiz şart” dedi.
  “Bugün bu toplantıda ağırlıklı olarak genel merkezimizin de büyük önem verdiği sandık örgütlenmesi başta olmak üzere, kırsal alanlarda yapacağımız çalışmaların planlanması, örgütümüzün mali yönetimi ve parti içi eğitim çalışmaları hakkında konuşacağız” diyerek sözlerini sürdüren Engin, şöyle konuştu: “Elbette ilçe başkanlarımızın hem bu çalışmalar hem de genel konular hakkında öneri ve değerlendirmelerini alacağız. Yakın zamanda yapmış olduğumuz İl başkanları toplantısındaki değerlendirmeleri de ilçe başkanlarım ile paylaşacağım.”
 
  “AKP’YE RAĞMEN DÜNYA KENTİ OLDUK”
  İzmir’in CHP için ayrı, çok özel bir anlamının olduğunu ve yerel yönetimler ile birlikte yaptıkları çalışmalarda İzmirlilere en iyisini sunmak için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekleyen Engin, şunları söyledi: “İzmir’in dünyanın en yaşanabilir, en iyi gelişen kentlerinden birisi ve tescilli bir dünya kenti olmasının,AKP’nin tüm engellemelerine rağmen, CHP’li belediyelerin yaptıkları hizmetler ve dünya çapındaki projeleri sayesinde gerçekleştiğine dikkat çekerek “Biz İzmir’i nasıl daha nefes alınan, daha yeşil, İzmirlilerin daha rahat ve kolay yaşayabileceği bir kent yaparızın derdindeyken, AKP İzmir’ i nasıl betonlaştırırız, daha kaç tane AVM yaparız İzmir’in rantını nasıl kullanırızın peşinde. CHP olarak buna asla izin vermeyeceğiz.İzmirli hemşerilerimizle birlikte tek yumruk olduk ve İzmir’in, İzmir gibi kalması için çalışıyoruz. Evet İzmir’ de çok büyük bir rant var ama bu rantı kendi yandaşlarına kentimizi yıkıp, yeşilini yok ederek vermek isteyenler avuçlarını yalarlar. İzmir’in rantı İzmirlinindir, bunu anlamak istemeyen, İzmirliye sevimli, uyumlu gibi gözükmeye çalışarak gerçek niyetlerini saklayan herkesin bilmesi gerek.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894