• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Cumhur İttifakı’nın Zaferi Vatan Görevidir

Cumhur İttifakı’nın Zaferi Vatan Görevidir
MHP İzmir 1. Bölge 1. Sıra Adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, “Siyaseti ülke ve millet menfaatleri yerine kendi ihtirasları, kendi gelecekleri için yapanlara hak ettiği cevabı milletimiz sandıkta verecektir” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN ZAFERİ VATAN GÖREVİDİR

MHP İzmir 1. Bölge 1. Sıra Adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, “Siyaseti ülke ve millet menfaatleri yerine kendi ihtirasları, kendi gelecekleri için yapanlara hak ettiği cevabı milletimiz sandıkta verecektir” dedi.

MHP İzmir Milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu seçim çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürdüklerini belirterek, “Türk milleti 24 Haziran 2018’de her zamanki sorumluluk bilinciyle seçim sandığına gidecek hem parlamento hem de cumhurbaşkanlığı için kararını verecektir. Türkiye 24 Haziran Seçimlerinde geleceği  için oy kullanacaktır. Bu irade beyanı millet iradesini tahkim edecek, son günlerde dışarıda ve içeride Türkiye’yi zayıflatmak için oyun kuranlara en güzel cevap olacaktır. İnanıyorum ki milletimizin sağduyusu, üstün feraseti bir kez daha tecelli edecektir. İzmirli seçmen de bu ferasetini gösterecek hiçbir siyasi mülahaza devletin bekasından daha öncelikli ve önemli değildir diyerek millet ve devlet adına her kritik dönemde olduğu gibi bugün de gereğini yapan MHP’yi en yüksek oy oranıyla meclise taşıyacaktır” dedi.

Seçim startının verildiği tarihten bu yana İzmir’de oldukça tempolu bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Kalyoncu bu süreçte MHP teşkilatlarıyla birlikte pek çok programa katıldıklarını, pek çok STK ve meslek örgütleriyle bir araya geldiklerini, esnaf ve hemşeri derneklerini ziyaret ettiklerini söyledi. Kalyoncu, İzmirlilerle kucaklaştıklarını, İzmirli seçmenden güçlü bir destek aldıklarını, Cumhur ittifakına ve MHP’ye İzmir’den “güçlü bir EVET” çıkacağını belirtti.

“Gece gündüz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Milletimiz ve devletimiz için durmadan, yılmadan çalışmaya söz verdik” diyen Kalyoncu gittikleri her yerde büyük bir sevgi ve heyecanla karşılandıklarını ifade etti. Kalyoncu şöyle devam etti: “İl teşkilatımız ve ilçe başkanlarımızla Menderes, Narlıdere, Balçova, Gaziemir, Seferihisar esnafıyla ve sakinleriyle çok verimli buluşmalar gerçekleştirdik. Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinledik, MHP’nin esnaflara dönük vaadlerini bizzat muhataplarına anlatma fırsatı bulduk. İzmir Tutaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin helal sofralarına misafir olduk, millet, Cumhur ittifakının, tek devlet, tek bayrak, tek millet, tek vatanın teminatı olduğunu, memleketimizin kuzeyden güneye, doğudan batıya bir ve beraber olduğunu ifade ettik.”

İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaretlerine ayrı bir önem atfeden Kalyoncu,  “Devletin bekasını merkezine alan Cumhur İttifakı’nın önemini en çok vatan kaybetmenin acısını bilenlerle konuştuk. Bundan 100 yıl önce birlik ve beraberliğimiz bozulduğu için, yanlış politikalarla Elveda Rumeli demiştik şimdi Elveda  Türkiye dememek için Balkan göçmeni İzmirli hemşerilerime Milet aklı olan Cumhur ittifakının önemini anlattık”  dedi.

Vatan savunmasının gözbebekleri olarak nitelediği astsubayların oluşturduğu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gaziemir ve Balçova şubelerini ziyaret ettiklerini söyleyen Kalyoncu, Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı Cumhur İttifakı’nın parlamento seçimlerinde ve cumhurbaşkanlığında seçiminde zafere ulaşmasının bir vatan görevi olduğunu ifade etti./EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894