• BIST 9456.53
  • Altın 2496.393
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8183
  • İzmir 22 °C

Davamız Türkiye'nin Bütünlüğü, Hedefimiz 2023

Davamız Türkiye'nin Bütünlüğü, Hedefimiz 2023
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan yaptığı açıklamada, Türkiye üstünden oyun oynamaya çalışanlara pabuç bırakmayacaklarını, inandıkları davanın arkasında sabır ve inançla durarak...

DAVAMIZ TÜRKİYE'NİN BÜTÜNLÜĞÜ, HEDEFİMİZ 2023

 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan yaptığı açıklamada, Türkiye üstünden oyun oynamaya çalışanlara pabuç bırakmayacaklarını, inandıkları davanın arkasında sabır ve inançla durarak, vatandaşlarla birbirlerine her zamankinden daha sıkı kenetlenip mücadele edeceklerini vurguladı.

Sayın Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında kurulan 65. Hükumetin açıklandığı andan itibaren çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, “2023’ü hedefleyen ülkemizin gündeminden ilk olarak terör belasını çıkartacağız. Bu konuda tavrımız çok net. Davamız Türkiye'nin birlik ve bütünlüğü, davamız Türkiye'nin dünya devletlerinden bir tanesi olma davasıdır. Her şeye rağmen inançla, sabırla davamızı savunarak asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

BİRBİRİMİZE HER ZAMANKİNDEN DAHA SIKI KENETLENECEĞİZ

İstanbul’un fethinden bugüne 453 yıldır dünyada düşmanlarımızın olduğunu vurgulayan Kalkan, “Düşmanlıktan ötürü bazı ülkeler bizim büyümemizi, gelişmemizi başı dik bir devlet olmamamızı istemiyorlar. İstemedikleri için bizim birbirimize olan bağlılığımız ve kardeşliğimiz üzerine oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Bizim şanlı bir tarihimiz var. Tarihimize yakışır bir şekilde bu davada ülkemiz için bir birimize her zamankinden daha sıkı kenetleneceğiz” diye konuştu.

ALMANYA'NIN KARARINI TANIMIYORUZ, HİÇBİR ZAMANDA TANIMAYACAĞIZ

Almanya Federal Meclisinin asılsız Ermeni iddialarını esas alan kararını şiddetle kınadıklarını belirten Kalkan, “Alman Federal Meclisinin almış olduğu karar insan haklarını, adaleti, tarihi ve hukuku hiçe saymaktadır. Tarihe ve geleceğe karşı hata olan bu karar Türkiye ve Almanya ilişkilerine aynı zamanda aradaki dostluk köprülerine de zarar verecektir. Hukukun ihlali olarak gördüğümüz bu kararı tanımıyoruz hiçbir zamanda tanımayacağız” dedi.
 

“65. HÜKUMETTE İNSAN ODAKLI ANLAYIŞIMIZLA YOLA DEVAM”

Kalkan, 65. Hükumet Programı ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise “AK Parti hükumetleri bugüne kadar olduğu gibi 65. Hükumetimizde oy versin vermesin tüm vatandaşlarımızın hükumeti olacaktır. Reform ve icraatlarımız içinde insan olan, bakış açısında insanın var olduğu bir anlayışla yatırım istihdam ve üretimi önceleyen, refahın adil paylaşımını öngören bir Türkiye hedefinde hizmet olacaktır” dedi.

“KENTİMİZ İÇİN ATILACAK HER ADIMIN ARKASINDAYIZ”

İzmir için yapılacak her adımda uzlaşı içerisinde tavır sergileyeceklerinin altını çizen Kalkan, “Sayın Binali Yıldırım’ın İzmir Milletvekili olarak Başbakanlık görevinde olması İzmir’de geciken hizmetlerin süratini arttıracaktır. Halka dokunan, insan odaklı hizmetlerin, İzmir’in sorunlarının çok kısa zamanda uyum içerisinde çözüleceğine yürekten inanıyorum. Bunun için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894