• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 16 °C

Deniz’le Kazan Deniz’de Harca

Deniz’le Kazan Deniz’de Harca
Bankacılıkta başarılı çizgisininin yanı sıra, imza attığı projelerle de dikkat çeken DenizBank geçtiğimiz aylarda, tüm bankaların katılımına açık olarak düzenlenen ihalede katılımcı bankalar arasından en iyi şartları sağlayarak dünyanın en büyük denizcili

DENİZBANK- İDO İŞBİRLİĞİYLE: ‘DENİZ’LE KAZAN DENİZ’DE HARCA’

Bankacılıkta başarılı çizgisininin yanı sıra, imza attığı projelerle de dikkat çeken DenizBank geçtiğimiz aylarda, tüm bankaların katılımına açık olarak düzenlenen ihalede katılımcı bankalar arasından en iyi şartları sağlayarak dünyanın en büyük denizcilik şirketi olan İDO ile ‘Sea&Miles Kredi Kartı’ hayata geçirmek üzere bir protokol imzalamıştı. İDO’nun Sea&Miles Club uygulaması çerçevesinde hayata geçirilen Sea&Miles Kredi Kartı Temmuz 2006 tarihinden itibaren tüm İstanbulluların kullanımına sunuldu.

Deniz ulaşımında pek çok avantajın yanı sıra kazandırdığı miller ile bedava yolculuk imkanı da sunan Sea&Miles Kredi Kartı ile İstanbullular, denizde yolculuğun keyfini de yeniden keşfedecekler. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş: “DenizBank olarak, İstanbul ulaşımının can simidi olan deniz ulaşımı konusunda İDO ile işbirliğine giderek müşterilerimize, yepyeni avantajlar sunan benzersiz bir ürün kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. DenizBank, işbirliği platformlarını her geçen gün geliştirip güçlendirerek, finansal süpermarketini hızla büyütmektedir. Hedefimiz; 1 yılda 100 binin üzerinde Sea&Miles Kredi Kartı müşterisine ulaşmak” dedi.

Sea&Miles Kredi Kartı’nın sunduğu avantajlar

DenizBank Sea&Miles Kredi Kartı kullanıcılarına, denizotobüsü ve feribot yolculuklarında pek çok avantajlar sunuyor. Sea&Miles’ın İstanbullulara sunduğu imkanlardan bazıları şöyle:

- İlk kullanımda 500 mil hediye

- 1 YTL’lik her alışverişe 1 mil kazanma şansı

- İDO Yenikapı iskelesi otoparkında ücretsiz park olanağı

- Sea&Miles özel gişesinden, kuyruk beklemeden geçebilme imkanı

- Sea&Miles Lounge konforu

- 30 Eylül’e kadar DenizBank Sea&Miles Kredi Kartı ile yapılacak harcamalarda 2 kat daha fazla mil kazanma şansı.

Sea&Miles ile kazanılan miller İDO’nun sefer bazında verdiği miller ile birleştirilerek; ücretsiz şehiriçi ve şehirlerarası deniz otobüsü ya da hızlı feribot bileti almak için kullanılabiliyor. Sea&Miles kredi kartı sahipleri aynı zamanda otomatik olarak İDO’nun Sea&Miles Club üyesi haline geliyorlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894