• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 22 °C

Ege Çiftliği 3. Şubesi ile Manisalıların hizmetinde...

Ege Çiftliği 3. Şubesi ile Manisalıların hizmetinde...
EGE ÇİFTLİĞİ 3. ŞUBESİ İLE MANİSALILARIN HİZMETİNDE

Tamamıyla yüzde 100 yerli, yüzde 100 doğal ve yüzde 100 Manisalı sloganıyla 1938 yılından beri hizmet veren Çetin Zeytincilik, Manisa’ya katkı sağlamaya devam ediyor.

Çetin Zeytincilik, Ege Çiftliğinin 3. Şubesini Yunusemre ilçesindeki Güzelyurt Mahallesi’nde Özel Grandmedicall Hastanesi yanındaki Lale Kule Konutları girişinde açıldı.

Yaşar Çetin önderliğinde Serhat-Muzaffer ve Mert Çetin kardeşlerin işleteceği Ege Çiftliği, Manisalılara şarküteri-kahvaltı-cafe ve restaurant tarzında hizmet verecek. 

 Manisa’da dört konseptin ilk kez bir arada yer aldığı işletmenin açılışa AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Çevre eski Bakanı Rıza Akçalı, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Metin Öztürk, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Girişimciler Derneği Başkanı Ayberk Aloğlu, Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çetin Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Çetin, Manisa’da doğduklarını ve Manisa’ya katkı sağladıklarını belirterek, 3. Şubeyi açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Manisa’nın böyle güzel bir işyerine sahip olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Çetin Zeytincilik’in Manisa’nın bir gururu olduğunu vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ise, böyle güzel bir işletmeyi Manisalıların hizmetine açan Çetin ailesine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çetin Zeytinciliğin Manisa’nın önemli bir markası olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise, Manisa’da böyle önemli markalar bulunmasından dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay da, Çetin Zeytincilik’in Ege Çiftliği adı altında 3. Şubesini Manisa’da açmasının önemli olduğunu belirterek, hayırlı kazançlar diledi. Konuşmaların ardından okunan duadan sonra Ege Çiftliği Manisalıların hizmetine açıldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894