• BIST 8718.11
  • Altın 2247.195
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1971
  • İzmir 7 °C

Ege’nin Enerjisi 9 Yaşında

Ege’nin Enerjisi 9 Yaşında
Ege’nin Enerjisi 9 Yaşında

Türkiye’nin elektrik dağıtım lisansına sahip ilk özel şirketi ADM Elektrik Dağıtım, yeniliğe ve gelişime açık tüketici odaklı hizmetleri ile geride bıraktığı 9. yılını kutluyor. Aydın, Denizli ve Muğla illerine 15 Ağustos 2008’den bu yana kaliteli ve kesintisiz hizmet sağlayan ADM Elektrik Dağıtım; tüketicilerine sunduğu ilkler ve yeniliklerle 9 yıldır faaliyet bölgesinde insanların hayatını aydınlatmaya devam ediyor. 

İlk olmanın önemini vurgularken, devraldıkları sorumluluğun ve görevin zorluklarını da dile getiren ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel, “ADM Elektrik Dağıtım olarak Aydın, Denizli ve Muğla’da yaklaşık 33.000 kilometrekare alanda 3 milyon kişinin hayatını aydınlatıyoruz. Türkiye’deki elektrik dağıtım özelleştirmelerinin ilk örneği olan şirketimiz, ilk olmanın getirdiği “örnek olma” bilinciyle yenilikçi hizmetler vermeye devam ediyor. Genişleyen hizmet bölgemizde kesintisiz, kaliteli, güvenli ve sürekli elektrik sunmak için, teknolojimizi her geçen gün yeniliyoruz. Dağıtım sisteminin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknolojik yatırımları gerçekleştiriyoruz. Faaliyete başladığımız ilk günden itibaren hızla artan tüketici memnuniyeti ile elektrik dağıtım sisteminin teknik ve ekonomik performansındaki gelişme şirketimizin başarısının en önemli göstergeleri oldu. Gerçekleştirdiğimiz Ar-Ge faaliyetleri, teknoloji ve saha yatırımlarımız, tüketicilerimize sunduğumuz kaliteli hizmetler ile sektörümüzün lokomotifleri arasında yer almaktan gurur duyuyoruz.” 

EN ÖNEMLİ KAYNAĞIMIZ İNSAN
“Hizmet sağladığımız üç ilde 1.800 çalışma arkadaşımız ile biz büyük bir aileyiz. Çalışanlarımıza 2016 yılı içerisinde toplam yaklaşık 38.000 saat verdik. Tüm çabalarımız sürdürülebilir başarı ve kalite ile yakalayacağımız tüketici memnuniyeti için” diyerek sözlerini tamamladı. 

İNSAN KAYNAĞIMIZI HİZMET ETTİĞİMİZ BÖLGEDEN SAĞLIYORUZ
Şirketin faaliyet gösterdiği bölgede insan kaynağını yine bölgeden temin etme konusunda yüksek bir hassasiyet gösterdiklerini dile getiren Yüksel, “Şirketimizin hedefleri ile paralel EPDK ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın belirlediği hedeflere ulaşmak için kaliteli çalışanlara sahip olmamız gerekiyor. İşe alım süreçlerinde hizmet ettiğimiz coğrafyada yaşayan insanların taleplerini öncelikli olarak değerlendirmeye çalışıyoruz. İnsan kaynağımızdan aldığımız güçle, güvenle büyüyoruz.” dedi. 

GELECEĞİN ENERJİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yatırım çalışmalarının elektrik dağıtım şebekesinin yenilenmesi ve yeni elektrik alt yapı tesisleri ile sınırlı olmadığını hatırlatan Yüksel, 2016 yılı itibariyle başladıkları 5 Ar-Ge projesi ile geleceğin enerjisi için çalıştıklarını vurguladı. 2017 yılı içerisinde 2 yeni Ar-Ge projesi için başvuru yaptıklarını belirten Yüksel, ulusal ve uluslararası proje ortaklarıyla sürdürdükleri “Smarter EMC2” Akıllı Şebeke projesi ile bilişim ve iletişim teknolojileri aracılığıyla akıllı şebeke kullanıcılarını güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.  
 
5 YILDA 1 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
Yatırım artışı ile tüketici memnuniyetinin de aynı oranda arttığına değinen Yüksel, “2008 yılından bugüne her yıl artan kapasite ve bütçe ile yatırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Aydın, Denizli ve Muğla illerinde her yıl toplam 200 milyon lira yatırım yapmayı hedefliyoruz. Bölgeye 5 yılın sonunda 1 milyar liralık elektrik yatırımı yapmak istiyoruz.”

KAÇAK VE KAYIP ENERJİ İLE YOĞUM MÜCADELE
Hizmet bölgelerinde yeni yatırımlar ile elektrik şebekesinde minimum düzeyde teknik kayıp yaşandığını belirten Yüksel, “Yoğun bir şekilde lokasyon bazlı sayaçların ölçüm kontrollerini yapıyor, hizmet bölgemizdeki tüketim kaydını takip ediyoruz. Ayrıca kullandığımız Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (OSOS) ile bölgemizde kullanılan elektriğin %50’sini birebir anlık takip ediyoruz.”

Tüketicilerimiz İçin İletişim Kanallarımızı Çeşitlendiriyoruz
Günümüzde iletişimin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyleyen Yüksel, “Tüketicilerimiz IOS ve Android platformlardan indirebilecekleri mobil uygulamamız ile her yerden ve günün her anında ihbar ve taleplerin hızlıca iletebilirler. Elektrik veya sokak aydınlatma arıza kaydı oluşturabilir. 48 Saat öncesinden bildirilen bakım ve yenileme çalışmaları için yapılan planlı kesintileri takip edebilirsiniz. Şirketin kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden de ihbar ve taleplerini iletebileceğini hatırlatan Yüksel, “Tüketicilerimize en iyi hizmeti sunmak için 2016 yılında 3 milyon TL yatırım ile teknolojik alt yapı ve çağrı kapasitemizi 4 katına çıkardığımız Çağrı Merkezimizde 400 kişiyi istihdam ediyoruz.” // EGE BASIN GRUBU 

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

İzmir / Aliağa / Aliağa Haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894