• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İzmir 23 °C

EGİAD Melekleri’nden Genç Girişimcilere Destek

EGİAD Melekleri’nden Genç Girişimcilere Destek
İnsan kaynağının yönetilmesinde KOBİ’lerin işini kolaylaştıran Kolay İK, 6 milyon TL değerlemeye ulaştı.

EGİAD MELEKLERİ’NDEN GENÇ GİRİŞİMCİLERE DESTEK

İnsan kaynağının yönetilmesinde KOBİ’lerin işini kolaylaştıran Kolay İK, 6 milyon TL değerlemeye ulaştı.

İnsan kaynakları ve personel yönetim sistemi Kolay İK, ikinci tur yatırım sürecinde Ege Genç İş Adamları Derneği (EGİAD) bünyesinde kurulan EGİAD Melekleri Yatırım Ağı tarafından desteklendi. İkinci tur yatırım sürecinde EGİAD Melekleri; ITA Legal & Advisory Ortağı Aydın Buğra İlter, www.barcin.com Genel Müdürü Ali Barçın ve Williamsburg Capital LLC, genç girişimciler tarafından hayata geçirilen Kolay İK’ya yatırım yaptı. EGİAD Melekleri’nin ilk yatırımlarından biri olma özelliğini taşıyan Kolay İK, aldığı ikinci tur yatırımların sonrasında 6 milyon TL değerlemeye ulaştı.

Kolay İK ile uzun süreli bir yatırım ilişkisi kurmak için ilk adımları attıklarını söyleyen Ali Barçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “EGİAD Melekleri Yatırım Ağı ile yenilikçi fikirlere sahip herkese geniş bir yelpazede yatırım olanağı sunuyoruz. Ege Bölgesi başta olmak üzere, Türkiye çapında tüm paydaşlarımızla girişim ve yatırım ortamını geliştirecek çalışmalar yapıyor, Türkiye’nin ithalat bağımlılığını azaltacak ürün ve hizmetlere yönelik katma değeri yüksek projelere öncelik veriyoruz. Kısa zamanda şirket değerini ve müşteri portföyünü genişleten Kolay İK, bu doğrultudaki çalışmalarımız kapsamında desteklediğimiz girişimlerden biri. Türkiye’nin önemli ithalat kalemlerinden biri olan teknoloji-yazılım alanında tamamen yerli bir girişim olarak umut vadediyorlar. ” dedi.

Kısa sürede 1.500’den fazla şirket ve 50 binin üzerinde çalışana hizmet veren bir sistem olduklarını belirten Kolay İK Kurucu Ortağı Efecan Erdur ‘’İnsan kaynakları ve personel yönetiminde verimi artıran ve hataları azaltan bir sistem olan Kolay İK, aynı zamanda şirketlerin dijitalleşme süreçlerine katkı sağlıyor. Yerli bir girişim olarak EGİAD Melekleri tarafından desteklenmek, bizim için çok önemli. Ben de Egeli bir girişimciyim, Kolay İK’nın EGİAD Melekleri ile işbirliğinin diğer kurumlara örnek oluşturması ve melek yatırımcılığın önemini vurgulamak için elimden geleni yapacağım.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894