• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

En Siteler Belirlendi

En Siteler Belirlendi
400 bin sitesi ve 700 bini aşkın üyesi bulunan Azbuz.com, Haziran ayının en güzel sitelerini seçti. Azbuz.com editörleri, her hafta içeriği ve tasarımıyla öne çıkan bir siteyi Haftanın Sitesi seçiyor. Ayın siteleri de bir ay içinde Haftanın

AZBUZ.COM, HAZİRAN AYININ EN İYİ SİTELERİNİ BELİRLEDİ

Yeni Vizyon Gazetesi / 400 bin sitesi ve 700 bini aşkın üyesi bulunan Azbuz.com, Haziran ayının en güzel sitelerini seçti. Azbuz.com editörleri, her hafta içeriği ve tasarımıyla öne çıkan bir siteyi Haftanın Sitesi seçiyor. Ayın siteleri de bir ay içinde Haftanın Sitesi olarak seçilen sitelerden meydana geliyor. İşte Haziran’ın en güzel siteleri: Apeyron.azbuz.com, Haydardirici.azbuz.com ve Barbellaninrummeyhanesi.azbuz.com

Azbuz.com tarafından ayın ve haftanın sitesi olarak seçilen tüm sitelere, haftaninsitesi.azbuz.com adresinden ulaşılabiliyor.

Barbellaninrummeyhanesi.azbuz.com: Nefis İstanbul yemekleri

Yaz geldi, kış aylarının kasvetli ve uyuşuk havası dağıldı. Artık eğlenmeye ve enerjiye ihtiyacımız var. Ruhu kıvama getirip muhabbeti koyultmanın en eski ve güzel yollarından biri, dostlarla yenen uzun akşam yemekleri.

Ağırlıklı olarak İstanbul mutfağına ait yemek ve meze tariflerinin yer aldığı Barbellaninrummeyhanesi.azbuz.com, bu konuda oldukça güvenilir bir rehber olarak dikkat çekiyor. Sitede birbirinden güzel yemek ve meze tarifleri var. Bunun yanı sıra İstanbul’un mutfak ve meyhane kültürüne ait pek çok bilgi de Barbellaninrummeyhanesi.azbuz.com’da.

Haydardirici.azbuz.com: Sanal ilköğretim okulu

Haydardirici.azbuz.com, Adıyaman’da ilkokul öğretmenliği yapan Yusufcan rumuzlu genç bir öğretmenin sitesi. Kâhtalı Yusufcan, Azbuz’un kıdemli üyelerinden.Yüzlerce üyesi olan site, Etkinlik Köşesi, 1-A Sınıfım / Orjinal Fikirlerim, Sizden Gelenler / Medyadan, Köşe Yazılarım, Şiirlerim bölümlerinden oluşuyor.

Etkinlik Köşesi adlı bölümde sınıf içi etkinlikler, 1-A Sınıfım / Orjinal Fikirlerim adlı bölümde Yusufcan’ın tek tek öğrencileri hakkındaki değerlendirmeleri, Sizden Gelenler / Medyadan adlı bölümde gazetelerden alınma yazılar, Köşe Yazılarım adlı bölümde Yusufcan’ın kendi kaleminden çıkma köşe yazıları ve Şiirlerim adlı bölümde Yusufcan’ın şiirleri var.

Yusufcan’ın öğretmen olması, yaptığı işe duyduğu saygı ve İnternet’te yaygın olan kopyala – yapıştır kolaycılığına kaçmadan kalemi eline alıp ısrarla yazması çok etkileyici.

Apeyron.azbuz.com: Video

Azbuz.com sitelerine video da yüklenebiliyor. Apeyron.azbuz.com, 500’den fazla videosuyla pek çok profesyonel video sitesine kafa tutuyor. Site sahibi “apeyron” (Apeiron felsefede “sonsuz” anlamına geliyor), sitesine bu adı verirken niyetini belli etmiş aslında: Siteye neredeyse “sonsuz” sayıda video yüklemek. Sitede hemen hemen her kategoriden birçok video var. Hatta bazıları, zaman zaman Azbuz.com tarafından Günün Videosu olarak seçilmiş ve binlerce kişi tarafından izlenmiş.

Apeyron, gündemi de yakından takip ediyor. Örneğin, Lincoln’ün Galatasaray’a geleceği söylentileri çıkar çıkmaz hemen sitesine güzel bir Lincoln videosu yüklüyor. Üye olanlara iyi seyirler.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894