• BIST 9645.02
  • Altın 2404.431
  • Dolar 32.595
  • Euro 34.7912
  • İzmir 26 °C

Eroğlu Ekibiyle Birlikte Sahaya İndi.

Eroğlu Ekibiyle Birlikte Sahaya İndi.
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi CHP ALİAĞA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA BİRLİKTE ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT OĞUZ’U MAKAMINDA ZİYARET EDEN CHP’NİN EN GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞL
BARIŞ EROĞLU EKİBİYLE BİRLİKTE SAHAYA İNDİ.
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir’deki en genç ismi Aliağa belediye Başkan Adayı barış Eroğlu, Meclis üyesi adaylarıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, Meclis Üyelerini belirledikten sonra ekibiyle birlikte Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’u makamında ziyaret etti. Barış Eroğlu, adaylığı açıklandıktan sonra desteğini aldığı Başkan Oğuz’a bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.
 
 
“EROĞLU, BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALAYACAK”
Barış Eroğlu’nun başarılı olacağından emin olduğunu belirten Başkan Oğuz, “Eminim ki Aliağa halkının teveccühüyle, partimizin desteğiyle büyük bir başarı yakalayacak. Ben Turgut Oğuz olarak her zaman Barış Eroğlu’nun yanındayım. Her zamanda birlikte olacağız. Bana ne görev düşerse sonuna kadar koşturacağım. Yolu açık olsun.” Dedi.
 
“BAŞKANIMIZIN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR ROL MODELİMİZ OLACAK”
Aliağa’ya verdiği hizmetler için Başkan Oğuz’ teşekkür eden Genç Başkan Adayı Barış Eroğlu “Başkanımızın 5 yıldan bu yana yapmış olduğu birçok hizmet var. Ben de 5 yıl başkanımın yanında meclis üyesiydim. Büyük Şehir Belediyesiyle koordineli çalıştık. Halka hizmet etme yolunda herkes kendi alanı dâhilinde edebiliyor. Büyük Şehrin yapacağı işler ayrı, ilçe olarak bizim yapacağımız işler ayrı. Bu anlamda bundan sonra da işler bu koordinasyonda devam edecek. Tabi ki Başkanımızın yapmış olduğu işler bizim elimizde birer rol model olacak. Bunları arttırarak projelerimizin yanında yeni projelerde geliştirerek tüm arkadaşlarımla beraber, Aliağa’mıza en iyi hizmeti vereceğiz. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaret sonrası Başkan Oğuz’a çiçek takdim eden Genç Başkan Adayı CHP’li Eroğlu ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye binası önünde objektiflere birliktelik mesajı verdi.
 
EROĞLU; “MECLİS ÜYE LİSTEMİZ ALİAĞA’YI TEMSİL EDİYOR”
Ziyaret sonrası Basın mensuplarına CHP’nin Aliağa Belediye meclis Üye listesi hakkında açıklamalarda bulunan Barış Eroğlu, “Aliağa sürekli büyüyen ve gelişen bir kent. Bu çok renkli yapıya hitap eden, toplumun her kesiminden, her meslek gurubundan arkadaşlarımızı meclis üyesi olarak belirledik. Aliağa’yı temsil eden, güçlü, tertemiz bir meclis listemizle halkımızın önüne çıktık” dedi.
 
“Aliağa’da, her seçmen kendi iş gurubuna yakın bir arkadaşını meclis üyesi listesinde gördü” diye konuşan Eroğlu, “Aliağa sürekli büyüyen bir kent olduğundan dolayı yapacak, çok işimiz var. Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor. 8 saatlik bir mesai anlayışı ile Aliağa’yı yönetmek söz konusu olamaz. Temel atmaktan, proje üretmekten, sosyal donatı alanları oluşturmaktan ve sosyal kültürel hizmetleri yapmaktan asla yorulmayacağız. Partimiz genç bir belediye başkan adayı olarak bizi belirledi. Biz de listemizde genç üyelere yer verdik. Ekibimle birlikte ortak akıl çerçevesinde, Aliağa için çok güzel işler yapacağız.” Dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894