• BIST 9524.59
  • Altın 2506.267
  • Dolar 32.5562
  • Euro 34.2586
  • İzmir 15 °C

Eroğlu’na Görülmemiş Destek

Eroğlu’na Görülmemiş Destek
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi ALİAĞA’DA CHP’NİN DÜZENLEDİĞİ İKTİDARA YÜRÜYÜŞ BULUŞMASI KAHVALTI ETKİNLİĞİNE, BİNLERCE ALİAĞALI KATILDI. ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİNDE DÜZENLENEN ETKİNLİĞE
ALİAĞA’DA BİNLERCE KİŞİ CHP’NİN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Yerel seçim heyecanının yaşandığı İzmir’in emek ve Sanayi kenti Aliağa’da CHP’nin düzenlediği iktidara yürüyüş buluşması kahvaltı etkinliğine, binlerce Aliağalı katıldı. Aliağa Belediyesi Sosyal tesislerine sığmayan yaklaşık 3 bin Aliağalı, CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’la birlikte yürüdü. Binlerce kişinin Aliağa caddelerindeki uzun yürüyüşüne evlerde oturanlar da balkonlardan destek verdi. CHP’nin görkemli iktidara yürüyüşü Aliağa’da günün konusu oldu.
 
BİNLERCE ALİAĞA’LI “BARIŞ” İÇİN BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa ilçe örgütü tarafından İktidara Yürüyüş Buluşması Kahvaltı etkinliği düzenlendi. Aliağa Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe CHP İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay, Mustafa Moroğlu ile CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de katıldı. Aliağalıların yoğun katılımı nedeniyle 2 bin 500 kişinin oturarak kahvaltı yapabildiği etkinlikte yaklaşık 500 kişi de yer olmadığından Salonun dışında kahvaltı yaptı. 
 
MOROĞLU VE ENGİN DSP’NİN ADAYLARINA YÜKLENDİ
Toplantıda konuşan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve CHP İl Başkanı Ali Engin, ülkenin gidişatına dur demenin yolunun CHP’de birleşmek olduğunu söyleyerek, birlik çağrısı yaptı, CHP’den aday gösterilmeyince partiden istifa edip DSP’ye geçen adaylara yüklendi. 
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin “90 yıllık bu parti kimi neden aday yaptığını biliyor. Onun için yüreğiniz rahat olsun. Partimiz Barış Eroğlu’na kefil arkadaşlar. Sonuna kadar mücadeleye devam edip İzmir’i AKP’ye teslim etmeyeceğiz” dedi.
 
CHP’YE VERİLEN HER OY, AKP’NİN TABUTUNA ÇAKILAN BİR ÇİVİDİR
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu da “Ülke bir infial halinde ve her geçen gün dipsiz bir uçuruma doğru gidiyor. Giderken de bazı şeyler de yaşıyoruz, bazı ayrılıklar. Bu ayrılıkların hiçbir ideolojik sebebi yok. Hakkı yenen kimdir biliyor musunuz? 4 yıl 277 gün o karanlık zindanlara hapsedilen Mustafa Balbay’dır. Hakkı yenen Soner Yalçın, Tuncay Özkan ve Genel Kurmay Başkanımız İlker Başbuğ’dur.” Dedi.
“Benden sonrası tufan deniliyor. Böyle bir şey yok. Gün CHP’de birleşme günüdür.” Diye konuşan Genç Başkan Adayı Eroğlu, “Cumhuriyet Halk Partisine verilen her oy AKP’nin tabutuna çakılan bir çividir. Biz o çiviyi çakacağız. Hep beraber el ele vererek 30 Mart  akşamında Aliağa Demokrasi Meydanı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin zaferini kutlayacağız. Bu seçimleri vura vura alacağız.” dedi.
 
MUSTAFA BALBAY: “ALİAĞA, CHP’DE BİRLEŞMİŞ”
Kendisini dinleyen binlere Cumhuriyet Halk Partisinin ülkedeki talana, hırsızlıklara karşı toplumun tüm kesimlerini bir araya getirdiğini söyleyen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, “Ben, Barış kardeşimi, şimdiden başkan kabul ediyorum. Barış Eroğlu’nun şimdiden Ankara’daki başkan yardımcısıyım. Emeğin Başkenti Aliağa’da emeğin, insanın en yüce değer olduğu bir kent haline getirmek için var olacağız. Bu ülkenin, bu kentin aydın insanlarını, AKP karanlığını istemeyen insanlarını CHP çatısı altında toplanmaya çağırıyorum. Bugün burada gördüğüm binlerle zaten Aliağa CHP’de, Aliağa Barış Eroğlu’nda birleşmiş” Dedi.  
Kahvaltı etkinliğinin ardından hep birlikte “Aliağa’nın Umudu Barış Eroğlu” sloganları eşliğinde seçim bürosuna yürüyen coşkulu kalabalık Atatürk caddesi ve İstiklal Caddesi’nden  geçerek Merkez seçim ofisine ulaştı. Aliağalılar Mustafa Balbay ve Barış Eroğlu’na sevgilerini alkışlar, sloganlarla ve sarılarak gösterdi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894