• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Expo'da Rekor

Expo'da Rekor
Almanya’nın ve Avrupa’nın en büyük fuar organizatörü olan Messe Münih tarafından her yıl düzenlenen Emlak Endüstrisi ve Finans Fuarı’na Almanya başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcı ve ziyaretçi iştirak etmektedir. 20

EXPO REAL FUARI’NA KATILIM REKORU YAŞANIYOR

Almanya’nın ve Avrupa’nın en büyük fuar organizatörü olan Messe Münih tarafından her yıl düzenlenen Emlak Endüstrisi ve Finans Fuarı’na Almanya başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcı ve ziyaretçi iştirak etmektedir. 2006 yılında düzenlenen fuara, Almanya ve 43 ülkeden 1638 sergileyici 65 ülkeden 22.000 üzerinde ziyaretçi katıldı.
Bu yıl 10. defa düzenlenecek olan fuara proje ve ürünlerini sergiletmek için müracaat eden firma sayısı, Ağustos ayı itibarı ile 1728 rakamına ulaştı. emlak pazarlama firmaları, konut projeleri, iş ve alışveriş merkezleri, oteller, turizm yatırımları, bankalar, finans kuruluşları, fon sağlayan şirketler, sigorta şirketleri, belediyeler, yükleniciler, mimarlık ve inşaat firmaları ürünlerini bu organizasyonda katılımcılarla paylaşmaktalar.

Expo Real 2006’ya damgasını vuran İstanbul ve Türkiye olmuştu. Özellikle yabancı fonların ülkemize gelmesi açısından Expo Real çok önemli bir fırsat olarak gösterilmektedir. Geçtiğimiz yıl fuara katılan firma temsilcilerimiz sadece 1000 üzerinde projeyi aynı ortam da görmenin büyük şans olduğunu, fuarın ülkemiz yapı ve inşaat sektörünün geliştirilmesinde büyük önem arz ettiğini ifade etmekteler. Yurtdışında yapılan projeleri her yönüyle görebilme ve inceleme imkanı yine Expo Real Fuarı’nda.
Dünyanın en büyük fon yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı konferanslar düzenlenmektedir. Geçen yıl yapılan konferanslara 400'e yakın gayrimenkul ve finans uzmanı konuşmacı olarak katıldı. Düzenlenen konferanslara dinleyici olarak katılan ziyaretçi sayısı ise 10.000 üzerindeydi. Bu yıl Türkiye adına konuşmacı olarak GYODER başkan yardımcısı ve üst düzey yöneticiler katılacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894