• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İzmir 20 °C

Folia Setleri Panel Kırtasiye’de Yaratıcı Çocukları Bekliyor

Folia Setleri Panel Kırtasiye’de Yaratıcı Çocukları Bekliyor
Çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmek isteyen anne babalar, çocuklarının hayal dünyalarını ve el becerilerini aynı anda geliştirebilecekleri Folia setleriyle kendi çocukluklarına gitmenin de keyfine varıyor.

Folia’nın en zengin aktivite çeşitleri Panel Kırtasiye’de ve online mağazası www.panelkirtasiye.com’da sizleri bekliyor.

Duyusal zekânın gelişmesi için en önemli unsur yaratıcılıktır.

Çocukların birbirinden renkli Folia setleriyle yapabilecekleri iki ve üç boyutlu çalışmalar el becerilerine ve görsel yaratıcılıklarına katkıda bulunacak.

Yüzlerce çeşit ürünler geliştiren ve dünya çapında müşterilere hizmet veren Folia, şimdi Türkiye’deki çocuklara ve ailelerine bu seçenekleri sunuyor. 

Kağıt sanatıyla renkli aktiviteler... Çocuğunuz kendi hediyesini kendi tasarlasın

Son dönemde özellikle Avrupa ve Uzakdoğu’da hızla yeniden yayılmaya başlayan “papercraft” yani “kağıt sanatı” aktiviteleri her yaştan insanın dikkatini çekiyor.

Sadece çocukların değil büyüklerin de çok keyif aldığı bu aktiviteler Folia ile artık çok pratik ve renkli.

Folia setleri ile sevdiklerinize kendi yaratıcılığınız ve el becerinizle özel hediyeler hazırlayabilirsiniz.

Origamiden keçe aksesuarlara, çeşitli temalara sahip farklı boyutlarda yaratıcılık setlerinden dokulu ya da oluklu kartonlara, transparan kağıtlara, holografik folyoya kadar bütün el işi malzemelerinin bulunduğu setler ile sadece çocuklar değil her yaştan bireyin kendi geliştirip hobi edineceği seçenekler sunuyor.

Zengin Folia çeşitleri Panel Kırtasiye’de
Folia, onlarca renkli seçenek ile farklı çerçeveler oluşturabileceğiniz, minik sepetler hazırlayarak dekorasyonunuzu renklendirebileceğiniz alternatifler sunuyor.

Yılbaşı süs setiyle de parlak kağıtlardan birbirinden ilginç süsler hazırlayarak evinizi yılbaşına kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. 

Panel Kırtasiye, çocukların aileleriyle yaratıcı dünyalarına, el becerilerine, zeka ve düşünce gelişimine katkıda bulunan pek çok markanın yanı sıra zengin Folia çeşitlerinin de bulunduğu renkli mağazasında sizleri bekliyor. Folia setlerine 20,00 TL – 104,90 TL aralığındaki fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Folia’nın en zengin aktivite çeşitlerini Panel Kırtasiye’den ve online mağazası www.panelkirtasiye.com’dan  satın alabilirsiniz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894