• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 16 °C

Gökçeada’nın Kurtarıcısı Aksa Jeneratörler Oldu

Gökçeada’nın Kurtarıcısı Aksa Jeneratörler Oldu
Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine ana karadan yaklaşık 2 kilometrelik kabloyla nakledilen enerji hattındaki kopma nedeniyle adada 6 gün boyunca elektrik kesi
GÖKÇEADA’NIN KURTARICISI AKSA JENERATÖRLER OLDU
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine ana karadan yaklaşık 2 kilometrelik kabloyla nakledilen enerji hattındaki kopma nedeniyle adada 6 gün boyunca elektrik kesintisi olacak. Elektrik ihtiyacı ise adada yer alan Aksa Jeneratörler ile karşılanıyor. Aksa Jeneratörler’in kullanılmasıyla birlikte ada hayata kaldığı yerden devam ediyor.
 
Gökçeada Kefoloz mevkisinden yaklaşık bin 300 metre mesafede denizin altında meydana gelen elektrik arızası bölgede hayatı zorlaştırdı. Elektrik kesintisi olan Gökçeada’nın elektrik kablolarının yenilenmesi ise 6 gün sürecek. Hayatın olumsuz etkilenmemesi için ise adada yer alan Aksa Jeneratörler kullanıldı ve adaya toplamda 770 kVA’lık güç sağlanıyor.  Adada yer alan 5 adet Aksa jeneratör ile Gökçeada’ya 24 saat kesintisiz enerji veriliyor.
 
JENERATÖR LÜKS DEĞİL, İHTİYAÇ
Her yerde ve her bölgede jeneratör kullanmanın gerekliliği ile ilgili Aksa Jeneratör Bursa Şube Müdürü Gökhan Yücel şunları söyledi: “Enerji hepimizin hayatında temel ve vazgeçilmez bir ihtiyaç olarak dikkat çekiyor. Bu noktada ülkemizde zaman zaman aksaklıklar yaşanabilmekte ve bu durum enerji ihtiyacı içersinde olan vatandaşlarımız adına önemli bir sorun teşkil etmekte. Gökçeada’da yaşanan ve 6 gün sürecek olan kesinti de enerji desteği sağlanmaması halinde olumsuz sonuçlara yol açabilme potansiyeline sahip ancak Gökçeada’da bu tarz durumlar ön görülerek alınan tedbirler neticesinde Aksa Jeneratör ürünleri ile günlük hayatın herhangi bir duraksamaya uğramadan devam etmesinin bizim adımıza mutluluk verici olduğunu söyleyebiliriz. Mevcut durum itibariyle kesintinin bölgede 6 gün sürecek olduğu bilgisini aldık ancak hali hazırda adada yer alan jeneratörler ile ilçenin her bölgesine 24 saat kesintiz ve sorunsuz bir biçimde enerji veriliyor’’ dedi.
 
Hizmet veren kuruluşların, kişilerin hatta ada gibi yaşam bölgelerinin yaşanan kesintilerden etkilenmemesi için  jeneratör kullanmak önemli. Dünyanın ilk beş jeneratör firması arasında yer alan Aksa, 7 gün 24 saat ulaşılabilen çağrı merkezi ile kesintisiz hizmet sunuyor ve jeneratöre dair her konuda çözüm sağlıyor. / EGE BASIN GRUBU
ege-basin-grubu.jpg
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894