• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Gümüşte Assortie Yorumu

Gümüşte Assortie Yorumu
Özgün tasarım hikâyeleri ve modern çizgisi ile takı ve aksesuara yeni bir yorum getiren Assortie, gümüş severler için çok özel bir takı serisi hazırladı. Assortie; Love Love, Rock, Mobile ve İris koleksiyonları ile gümüşün eşsiz

GÜMÜŞTE ASSORTİE YORUMU

Özgün tasarım hikâyeleri ve modern çizgisi ile takı ve aksesuara yeni bir yorum getiren Assortie, gümüş severler için çok özel bir takı serisi hazırladı. Assortie; Love Love, Rock, Mobile ve İris koleksiyonları ile gümüşün eşsiz ışığını sunuyor.

Assortie tasarımcıları, günümüzde herkes için farklı anlamlar taşıyan ‘aşk’ın tüketilen bir marka haline gelmesini, içinde barındırdığı karamizah ile takıya yansıttılar. Aşkın manevi ruhu ile tüketim toplumunun şekilsel ruhunu birleştiren ‘Love Love’ koleksiyonu, şık tasarımları ve modern yorumu ile dikkat çekiyor.

 

Farklı temaların takıya dönüştürüldüğü Assortie koleksiyonlarından bir diğeri de Rock… Kaya parçası formalarının kullanıldığı takılar ile dayanıklı ve keskinleşmiş karakter simgeleştirildi. Kayanın gücünün şekilsel olarak minimalize edildiği ve günümüz kadının çizgisini yansıtan Rock Koleksiyonu gücü üstünüzde taşıma fırsatı sunuyor.

Assortie, eğlenceli ve sanatsal eserlerden hoşlananlar için hazırladığı Mobile Koleksiyonu’nu ise heykel sanatı mobillerinden esinlenerek tasarladı. Koleksiyon, dokunuş veya rüzgâr ile sallanarak terazi gibi değişken olan ve her sallandığında şekli değişen eğlenceli takılardan oluşuyor. Mobile Koleksiyonu sanatsal bir tarz, estetik ve uyum sağlama özelliği ile gümüş severlere eşlik edecek.

 

Göz alıcı olmak, tüm bakışları üzerinde toplamak isteyenler, Assortie’nin İris Koleksiyonu’ndan güzel seçimler yapabilirler. Gözün yapısındaki iris yuvarlağının hareketlerinden esinlenerek tasarlanan koleksiyon, aydınlık ve karanlıkta büyüyüp kısılan gözbebeğinin ışığa verdiği tepkinin simgeleştirilmesi ile hazırlandı. Modern görünümü ile dikkat çeken, minimal çizgideki iki dairesel formdan oluşan İris Koleksiyonu, insanların farklı koşullara uyumunu yansıtıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894