• BIST 9878.43
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 22 °C

Güneş Enerjisi Çocuklardan Sorulur

Güneş Enerjisi Çocuklardan Sorulur
Gücünü, kendini sürekli yenileyebilen enerji kaynaklarından alan Solar Power seti çocukları hem bilinçlendiriyor hem keyiflendiriyor

GÜNEŞ ENERJİSİ ÇOCUKLARDAN SORULUR

Gücünü, kendini sürekli yenileyebilen enerji kaynaklarından alan Solar Power seti çocukları hem bilinçlendiriyor hem keyiflendiriyor. 4 Model ve 160 parçadan oluşan, geleceğin mühendisleri için özenle hazırlanmış üstün nitelikli Fischertechnik Solar Power seti, doğal enerji kaynaklarından besleniyor. Bilimsel ve deneysel olmasıyla öne çıkan oyun setlerinin en önemli özelliği; su üzerindeki hareket gücü, hava basıncı, rüzgâr ve güneş enerjisi panelleriyle çalışıyor olması. Güneşten aldığı enerjiyi elektrik enerjisine çeviren güneş paneli, rüzgâr enerjisini hareket enerjisine çeviren rüzgâr panelleri çocukların doğanın bütün kaynaklarını daha yakından tanımasını sağlıyor.

Teknolojinin hızlı gelişimi ve hayata sağladığı kolaylıklar sonucu dünyada yenilenebilir enerji kaynaklarının önemi son yıllarda hızla artamaya devam ediyor. Yenilenebilir enerji, doğadaki kaynaklardan elde edilebilen ve doğa tarafından daimi olarak takviye edilebilen enerjidir. Hayatımızın her alanında kullanmaya başladığımız yenilenebilir enerji sistemleri eğitici oyuncak materyalleri markası Fischertechnik, Edu Play distribütörlüğünde artık Türkiye’de. Çocukların doğa ile iç içe oynayarak öğrenmelerini sağlayan setler içerisinde yer alan kitapçıklarda da, çocukların ortaya çıkardığı oyuncakta kullandığı enerji kaynağıyla ilgili genel bilgiler yer alıyor. 5 yaş üzeri tüm çocukların rahatlıkla oynayabileceği setler Imaginarium mağazalarında ve eduplay.com.tr’de satılıyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894