• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

İbrahim Etem Yorulmaz Gençlerle

İbrahim Etem Yorulmaz Gençlerle
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, düzenlenen kahvaltıda Aliağalı gençlerle bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, AK Par

İBRAHİM ETEM YORULMAZ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, düzenlenen kahvaltıda Aliağalı gençlerle bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, AK Parti Yaşar Akbulut ile çok sayıda Aliağalı genç katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yaptığı konuşmada siyasete gençlerin katılımının önemine değinerek, “ 30 Mart’ta yapılacak seçimlere çok az zaman kaldı. Vereceğimiz oy önümüzdeki 5 yılı ipotek altına alacaktır. Sizlerden sadece sizin oyunuzu değil, kapı kapı dolaşmanızı istiyorum. Çok sıcak, çok sempatik bir belediye başkan adayımız var. Büyükşehirde ise rahatlıkla icraatlarını anlatabileceğimiz Binali Yıldırım var. Binali Beyin İzmir’e aday olması bir şanstır. İnşallah bu şansı iyi değerlendiririz. Adayımızın her yere ulaşması mümkün olmayabilir. Sizlerin her yere ulaşması gerekiyor. Önümüzdeki günlerde yine Aliağa’ya geleceğim. 30 Mart’a kadar çalınmadık kapı, girilmedik ev ve sıkılmadık el kalmamalı. Önümüzdeki seçimler İzmir’de ve Aliağa’da bir değişimin öncüsü olacaktır buna inanıyoruz.”dedi.

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz’da konuşmasında gençlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu vurgulayarak, “ 2011 seçimleri öncesi sizlerin gözlerinde gördüğüm ışığı yine gözlerinizde görüyorum. Önümüzdeki süreçte siz gençlerle gönül gönüle, kol kola çalışacağız. Siz gençlerin olmadığı hiçbir yürüyüş başarıyla sonuçlanamaz. Gençler varsa umut vardır. Gençler varsa sevda vardır, enerji vardır. Gençler varsa zafer vardır. Ben sizin Etem abiniz olarak sizlerle kolkola olmaktan onur duyuyorum.  30 Mart’ta birlikte en iyi sonucu alacağımıza yürekten inanıyorum”diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894