• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 16 °C

İbrahim Etem Yorulmaz Helvacı'da

İbrahim Etem Yorulmaz Helvacı'da
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem YORULMAZ, köy statüsünden mahalle statüsüne geçerek Aliağa’ya bağlanan Helvacı’yı ziyaret ederek Helvacı halkıyla bir araya geldi. Helvacı da yoğun bir ilgiyle karşılanan YORULMA

  YORULMAZ’DAN HELVACI ÇIKARTMASI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem YORULMAZ, köy statüsünden  mahalle statüsüne geçerek  Aliağa’ya bağlanan Helvacı’yı ziyaret ederek Helvacı halkıyla bir araya geldi. Helvacı da yoğun bir ilgiyle karşılanan YORULMAZ, esnaf ziyareti yaparak esnafın sorunlarını dinledi. Yol üzerinde bulunan kahvelere oturarak buradaki vatandaşlarla sohbet eden Yorulmaz, Helvacı’nın öncelikli sorunlarını yerinde tespit etti. Daha sonra Pazar ziyareti gerçekleştiren Yorulmaz’a, pazarcı esnafı ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ziyaretler sırasında vatandaşların hizmet eksikliğinden yakındığını kaydeden YORULMAZ,” Helvacı, bütünşehir yasası ile köy statüsünden mahalle statüsüne geçerek Aliağa’ya bağlanan bir beldemiz. Burada kiminle görüşsek, kimin elini sıksak hemen hemen aynı sıkıntıdan yakınıyor. Özellikle kanalizasyon sorunu, yol sorunu ve sağlık sistemi konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını tespit ettik. Gezdiğimiz Helvacı Pazar yerinde ise Helvacı halkı kapalı pazar yeri talep etti.” Dedi.  

HELVACI’YA 24 SAAT AÇIK SAĞLIK SİSTEMİ

Helvacı halkının yoğun ilgisi karşısında heyecan duyduğunu da belirten YORULMAZ şöyle devam etti:

“Helvacı’yı  sokak sokak dolaşarak sıkıntıları yerinde tespit ettik. Esnaf arkadaşlarımızla Helvacının sorunlarını konuştuk. Pazarda yıllardır gördüğümüz o gülen yüzleri gördük, herkesle sohbet ettik herkesin derdini dinledik. Bundan sonrası için hayır dualarını aldık. Şakran’dan sonra burada da  24 saat uygulanacak olan sağlık sisteminin kurulması yönünde sözler verdik. Bundan sonra da sık sık aralarında olacağımızı, 30 Mart’ın son değil bir başlangıç olacağını söyledik. Helvacı halkının yürüdüğümüz bu yolda bize yol arkadaşlığı yapacağını da gördük.  Helvacılı dostlarıma da gösterdikleri destek ve sevgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894