• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

İbrahim Etem Yorulmaz insan odaklı çalışacağız

İbrahim Etem Yorulmaz  insan odaklı çalışacağız
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem YORULMAZ radyo sahil’de Yunus YEŞİLÖZ’ün sunduğu Aliağa’nın Seçimi programına konuk oldu.
AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ETEM YORULMAZ: “EN ÖNEMLİSİ İNSAN ODAKLI ÇALIŞMAK”
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem YORULMAZ radyo sahil’de Yunus YEŞİLÖZ’ün sunduğu Aliağa’nın Seçimi programına konuk oldu.
 
Katıldığı programda soruları cevaplandıran İbrahim Etem YORULMAZ,”1965 yılının nisan ayında Aşağı Şakran köyünde dünyaya geldim. 1987 senesinde ilk belediyecilik serüvenine başladık. 27 yıllık sürenin 22 yılı belediyenin çeşitli kademelerinde çalışarak geçti ve en sonunda da 2009 mahalli seçimlerde Yeni Şakran Belediye Başkan Adayı olmak için istifa ettim. Ayrıldığım yer Aliağa Belediyesi, ayrıldığım konum ise personel şefliği.49 yaşında Aliağa’yı çok seven bir kardeşiniz bir dostunuzum. “diyerek kendisini tanıttı.  
 
ibrahim-etem-yorulmaz-4.jpg
 
YORULMAZ: 22 YILIM BELEDİYENİN ÇEŞİTLİ KADEMELERİNDE ÇALIŞARAK GEÇTİ.
Belediye başkanlığı yapmak bir amaç mıdır yoksa bir araç mıdır sorusuna ise YORULMAZ şöyle cevap verdi: "Tüm insanların olduğu gibi hayalleriniz vardır. Hayallerinizin içerisinde ya bireysel hedefleriniz vardır zengin olmak gibi, kariyer sahibi olmak gibi ya da kısa bir ömrün içerisine insanlara sevgiyi, insanlara dostluğu, insanlara hizmeti bilhassa insanların yüzlerindeki tebessüme katkı sağlamak gibi hayalleriniz vardır. İşte benin hayallerim içerisinde de bunlar vardı. İnsanların yüreklerinden bir yerlere yükselindiğini gördüm, öyle öğrendim ben dedemden ve dostlarımdan. Bana anlatılanların tüm bu unsurlarında gerçek hayatta bir karşılığının olduğunu gördüm. Yaşadığım, dokunduğum, gözüne baktığım, sohbet ettiğim insanların yüzlerinde tebessüm yaratmanın keyfini sürdüm. Tüm bunları sadece son 5 yıldır yaptığım belediye başkanlığı dönemimde değil daha öncesinde belediyede çalışan bir memur, futbol oynayan, Türk sanat müziği ile ilgilenen, balıkçılık yapan, zeytincilik yapan bir insan olarak belediye başkanlığının ötesinde en önemlisi insan odaklı olarak çalışmanın olduğunu öğrendim. Sizin egonuz veya bulunduğunuz konuma özel olarak arkadaşlarınız, dostlarınız oluşuyorsa artık o koltuk sizi halktan soyutlamaya başlar. Belediye başkanlığı veya diğer makamlar insanların hizmetkârı olabilme noktasında ise karşılığını bulur. Değil ise siz âlemi cihan olsanız hiçbir şeysinizdir. En büyük hile hilesizliktir der Hz. Ali. Bu siyasetten olsun, ticarette olsun yaşadığınız her sistemde bu böyle olmalıdır diye düşünürüm hep. Nazım’ın da dediği yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek, yürekten gülerek yürümek. Biz bugüne kadar böyle yürüdük bundan sonra da aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. Aliağa ülkemizin göz bebeği, sanayinin en üst düzeyde oluştuğu bir yer. Dinamik bir yapıya sahip. Nüfusunun ötesinde bir donanıma sahip bir bölge.  Tezatlıklarla iç içe yaşayan bir ilçemiz. Aliağa sanayi bölgesi olmasına rağmen istihdam konusunda bir tezatlık söz konusu. Sayın bakanımızın da burada söylediği gibi kimse kusura bakmasın Aliağa’da yaşayan gençlerimizin, insanlarımız istihdamı birinci planda olacaktır. Hayallerimizin en önemli parçası bu. “
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894