• BIST 9894.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 21 °C

İlk ADAY ADAYI Özlem Şan Oğuzhan

İlk ADAY ADAYI Özlem Şan Oğuzhan
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nin almış olduğu karar doğrultusunda gelecek yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için 8 Temmuz’da başlayan adaylık başvurusu için ilk müracaat eden isim CHP Aliağa Eski İlçe Başkanı A

CHP ALİAĞA’DA İLK ADAY ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN

 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ / Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nin almış olduğu karar doğrultusunda gelecek yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için 8 Temmuz’da başlayan adaylık başvurusu için ilk müracaat eden isim CHP Aliağa Eski İlçe Başkanı Avukat Özlem Şan Oğuzhan oldu.  Adaylık formunu doldurarak imzalayan ve ilçe yönetimine teslim eden Oğuzhan, belediye başkan adaylığı ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmede “Çok daha güzel bir Aliağa hayal ediyorum.” dedi.  

 

OĞUZHAN “KAZANMAKTAN YANA ENDİŞE DUYMUYORUM”

Son 4,5 yılı ilçe başkanlığı olmak üzere 8 yılı aşkın süredir ilçe yönetiminde bulunduğunu ve siyaseten önemli deneyimler kazandığını belirten Özlem Şan Oğuzhan; İlçe başkanı olduğum dönemde örgütümüzle birlikte AKP’li olan Aliağa Belediyesi’ni partimize kazandık. 2007 ve 2011 genel seçimlerinde ilçe genelinde birinci parti olduk. 2010 yılında gerçekleştirilen Referandumu da göz önünde bulundurursak görev aldığın dönemde gerçekleşen 4 önemli sınavdan da başarıyla, alnımızın akıyla çıktık. Partim 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler için görev vermesi durumunda da seçimleri kazanacağımdan en küçük kuşkum yok.” dedi.        

 

OĞUZHAN:“DAHA GÜZEL BİR ALİAĞA HAYAL EDİYORUM”

Adaylık gerekçelerini ve projelerini ileriki günlerde daha detaylı olarak kamuoyu ile paylaşacağını belirten Oğuzhan;   “Bugün çok meşakkatli, meşakkatli olduğu kadar onurlu bir göreve talip olmanın ilk adımını atıyoruz. Aliağa’yı yönetmeye talip oluyoruz. Sosyal belediyecilikten ödün vermeden, kadınların, çocukların,  gençlerin, emeklilerin kısaca Aliağa sınırları içinde yaşayan herkes için daha güzel bir Aliağa hayal ediyorum. İlçemiz, ülkemiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

“HEM YERELDE HEM GENELDE CHP İKTİDARI ZORUNLULUKTUR”

Türkiye’nin geldiği noktada CHP iktidarının zorunluluk olduğunu ifade eden Özlem Şan Oğuzhan; “11 yıldır ülkeyi hoyratça kullanan AKP iktidarının çöküşü başlamıştır. Özellikle Gezi olaylarını doğru okuyamayan hükümete halkımızın verdiği kredi sona ermiştir.  Tüm yurttaşlarımızın özlemi insan temel hak ve özgürlüklerinin evrensel hukuk normlarında yaşandığı, gerçek demokrasinin olduğu, emekçilerin sömürülmediği, yandaşların değil halkın refahını arttıran, hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir iktidar özlemidir. Bunu başarabilecek tek parti de Cumhuriyet Halk Partisi’dir.  Gelecek yılın Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler aynı zamanda partimize genel iktidarının da yolunu açacaktır.   İlçemizde parti iktidarımızın devamını sağlayarak başlatacağımız iktidar yürüyüşümüz bir yıl sonrasında yapılacak olan genel seçimlerde partimizi iktidara, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakanlığa taşıyacak yürüyüşün ilk ve en önemli hamlesi olacak.” dedi.

 

ALİAĞA SİYASETİNDEN NELER OLUYOR .. TIKLA OKU.

https://www.gunaydinaliaga.com/news.php?cid=115

 

  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894