• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 22 °C

İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz “Celebration Grubu” tasarımları...

İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz “Celebration Grubu” tasarımları...
İNCİ DERİ 2017 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU’NUN EN GÖRKEMLİ GRUBU ‘CELEBRATİON’, DÜĞÜN VE DAVETLERDE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

100 yıllık deneyim ve uzmanlığın özgün dokunuşlarını farklı koleksiyonlarda bir araya getiren İnci Deri; kokteyllerden kutlamalara, özel davetlerden düğünlere kadar tüm özel anlara, şık ve görkemli tasarımlarıyla eşlik ediyor. 

İnci Deri Kreatif Direktörü Gamze Saraçoğlu’nun tasarladığı ‘İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun Celebration Grubu, düğün ve kutlamalarda ışıltısıyla fark yaratmak isteyenler için göz alıcı tasarımlarla dikkat çekiyor. Hayatlarının en özel gecesinde gelin ve damatların şıklığını ihtişamla tamamlayan Love Etc. & Noir tasarımları, Celebration Grubunun iddialı parçaları arasında yer alıyor. 

CELEBRATİON GRUBU İLE SEZONUN EN GÜZEL GELİNİ, KUTLAMALARIN EN DİKKAT ÇEKİCİ İSMİ SİZ OLUN!
Özel günlerde ışıltılar ve topukların cazibesiyle dikkat çekmek isteyen kadınlara özel olarak tasarlanan Celebration Grubu, detayları ile fark yaratan elbiseler ve yumuşak renk tonlarıyla öne çıkan kombinlere eşlik ediyor. 

Yılın gelinlerine şıklık ve rahatlıkla eşlik eden Celebration Grubu Love Etc. tasarımlarında, metalik, gümüş, antrasit ve rose deriler gelinlerin hayallerine ilham veriyor.

ŞIKLIĞIYLA KONUŞTURAN DAMATLAR VE DAVETLERİN STİL SAHİBİ ERKEKLERİNİN SIRRI CELEBRATİON’DA…
Damatların stilini ortaya koymaları için hazırlanan Celebration Grubu Noir koleksiyonu iddialı ve şık parçalardan oluşuyor.

Özel günlerde zevkli ve moda algısı yüksek damatlar için hazırlanan Celebration Grubu, rugan köseleden Oxford’larla asaleti  İnci Deri erkeğinin ayaklarına taşıyor. Siyah rengin öne çıktığı grup, sezon modasının rüzgarını kapitone desenli mostralarla kadife ve deri slipper’larda estiriyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894