• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 16 °C

Kalite ve Şıklığı Markası

Kalite ve Şıklığı Markası
Çift Geyik Karaca yılbaşına özel erkek koleksiyonu, gömlek, kravat, kol düğmesi, kemer, şık ayakkabı tasarımlarının olduğu birbirinden farklı ve seçkin parçalardan oluşuyor. Yumuşatılan kumaşlar, rahat kalıplar, koyu takım elbiseleri sıkıcılıktan kurtarır

YENİ YILA GİRERKEN ŞIKLIĞINIZI ÇİFT GEYİK KARACA’YA EMANET EDİN

Kalite ve şıklığı sevenlerin markası Çift Geyik Karaca’nın özel tasarımları ile yeni yılda gecenin “en şık”ı olabilirsiniz.

Çift Geyik Karaca yılbaşına özel erkek koleksiyonu, gömlek, kravat, kol düğmesi, kemer, şık ayakkabı tasarımlarının olduğu birbirinden farklı ve seçkin parçalardan oluşuyor. Yumuşatılan kumaşlar, rahat kalıplar, koyu takım elbiseleri sıkıcılıktan kurtarırken, pastel renklerde gömlekler ve uyumlu kravatlar, gece boyunca şık görünüm ve özgür hareket sağlıyor.

Yılbaşına özel bayan koleksiyonunda ise tamamı İtalya’dan özel getirilen %100 yün iplikler kullanılarak üretilen taşlı, incili ve deri motiflerin yer aldığı trikolar, döpiyesler, şifon gömlekler ağırlıkta yer alıyor. 2006/2007 Kış koleksiyonunun çarpıcı ışıltısına sahip olmak isteyen müşteriler, peşin ödeme yaptıklarında %10 indirime de sahip oluyor. Çift Geyik Karaca ayrıca; şirket çalışanlarına hediye almak veya toplu alışveriş yapmak isteyen firmalara da özel indirim seçenekleri sunuyor. Yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlanan triko ve takımların oluştuğu tasarımlar, gecenizi daha da şık kılıyor. İsterseniz sevdiklerinize hediye çeki verin isterseniz kendiniz için alın 2007’ye Çift Geyik Karaca ile girmek, hayatınıza ayrıcalık katıyor.

Taksit avantajları ile yılbaşı alışverişlerinde kolaylık getirmeyi hedefleyen Çift Geyik Karaca , Axess Card, Worlcard, HSBC Advantage, Bonus, İdeal Card ve Bank Asya sahiplerine 6 taksit avantajı sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894