• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Karşıyaka’ya AK Belediyecilik...

Karşıyaka’ya AK Belediyecilik...
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerde görevlendireceği sandık hatiplerine yönelik eğitim ve motivasyon programı düzenledi.
TANFER KEMERLİ“KARŞIYAKA’YA AK BELEDİYECİLİK ÇOK YAKIŞACAK”
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
 
AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerde görevlendireceği sandık hatiplerine yönelik eğitim ve motivasyon programı düzenledi.  AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, ilçede 6 ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni gezerek katıldığı eğitim programlarında, “Başbakanımızın da dediği gibi seçim sandıkta kazanılır. Karşıyaka’nın kaderini AK Belediyecilikten yana değiştirmek istiyoruz. Bu yüzden sandıklarımıza sahip çıkmalı ve çok iyi çalışmalıyız” diye konuştu.
2014 yerel seçimleri öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, sandık hatiplerine yönelik eğitim ve motivasyon programı düzenledi. İlçede 6 ayrı SKM’de yapılan eğitim ve motivasyon programına Kemerli’nin yanı sıra AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ve il merkezi tarafından görevlendirilen ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
 
Programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Önümüzdeki seçim süreci çok önemli. Karşıyaka’yı daha modern daha yaşanabilir bir hale getirmek istiyoruz. Bu yüzden teşkilat olarak çok iyi çalışmalıyız” dedi.
 
DEĞİŞİM AK PARTİ İLE OLACAK
Yerel seçimlere teşkilat olarak en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, sandık kuruluna hitaben yaptığı konuşmada sandık kurulu üyelerinin ve sandık başkanlarının nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı. Harita Mühendisi, 34 yaşındaki genç başkan adayı Tanfer Kemerli, “Türkiye AK Belediyecilik ile büyük bir gelişme kaydetti. Bu seçim Karşıyaka için çok önemli. İlçemizi daha modern bir hale getirmek istiyorsak sıkı çalışmalıyız. Seçim sandıklarında görev alan üyelerimize verilen eğitimin çok iyi bir düzeyde olması gerekiyor. Başbakanımızın da dediği gibi seçim sandıkta kazanılır. Bu yüzden sandıklarımıza sahip çıkmalı ve çok iyi çalışmalıyız. Karşıyaka’nın kaderini AK Belediyecilikten yana değiştirmek istiyoruz. Karşıyaka değişimi bizimle yaşayacak” ifadelerinde bulundu.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894