• BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Kazım Ulaş Belediyede İRADE YOK !

Kazım Ulaş Belediyede İRADE YOK !
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Dernek ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam eden AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım ULAŞ, Aliağa Afyonkarahisarlılar Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği ile Aliağa Orta Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyar

KAZIM ULAŞ:”ALİAĞA’DA İŞLER BİTİRİLEMİYOR”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Dernek ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam eden AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım ULAŞ, Aliağa Afyonkarahisarlılar Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği ile Aliağa Orta Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretlere değinen Kazım ULAŞ,”Yaptığımız ziyaretlerden memnuniyet duyan Afyonkarahisarlılar Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği başkanımız sayın Ramazan Karaçor ve Orta Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız sayın Hür Erdem Ünal’a ve değerli üyelerine sıcak ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha önce de belirttiğim gibi STK’larımız, hemşeri derneklerimiz toplumumuzun önemli ve değerli parçalarıdırlar, bileşenleridirler, renkleridirler. Bir ilçenin STK’ları göz ardı edilerek o ilçede yöneticilik yapmanın sorunların çözümü açısından çok sağlıklı sonuçlar vermeyeceğini adımız gibi biliyoruz.” diye konuştu

ULAŞ: “ALİAĞA’DA KISA SÜREDE BİTMESİ GEREKEN İŞLER BİR TÜRLÜ BİTİRİLEMİYOR”

Genel olarak halkımızın Aliağa’nın şuan ki durumundan rahatsız olduğunu söyleyen Kazım ULAŞ,” Yaptığımız her iki dernek ziyaretimizde de yakınılan sorunlar birbiriyle benzerlik gösteriyor. Yapılamayan, tekrar tekrar kazılan yollar, trafiğin bir noktada yığılması nedeniyle sürekli sıkışan trafik, araçların rahatlıkla park edileceği bir otoparkın olmaması, en ufak bir yağmurda dahi su taşkınlarının yaşanması, patlak veren su hatları. Kısacası Aliağa’mızda mevcut belediyeden kaynaklı bir hizmet sorunu var. Aliağa’da kısa sürede bitirilmesi gereken işler bir türlü bitirilemiyor, uzadıkça uzuyor, bu durumda halkımızı ister istemez huzursuz ediyor. Yerel yönetimlerin işi vatandaşına hizmet vermektir ama Aliağa’da bunun yerine getirilemediği çok aşikâr, halkımız bir an önce hizmet istiyor” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI İŞ TAKİBİ YAPABİLMELİ   

Dernek ziyaretleri esnasında Kazım ULAŞ’a dile getirilen bir başka konu da yeni seçilecek bir belediye başkanının iş takibi yapabilmesi konusunda oldu. Dernek üyeleri, Aliağa’da yapılan ve yapılacak olan işlerde belediye başkanının işleri yakından takip edebilecek bir kişi olması işlerin daha hızlı bitmesi konusunda faydalı olacağını belirtti.

” ORTADA BİR İRADESİZLİK VAR”     

Aliağa’da gözle görülür bir işsizliğin de var olduğunu ve yaptığı dernek ziyaretlerinde bu durumun da masaya yatırıldığını söyleyen Kazım ULAŞ şöyle konuştu:” Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Aliağa’da da bir işsizlik sorunu var. Bilindiği üzere Aliağa bir sanayi bölgesi ve birçok firmanın da bulunduğu bir bölge. Özellikle belediye yönetimi gençlerimize işe alım noktasında, Aliağa’daki firmalara girebilmesi noktasında ön ayak oluşturabilmeli. Belediye bu iradeyi gösterebilmeli ama ortada bir iradesizlik var, bu yüzden bu sorunun çözümünde tıkanmalar meydana geliyor.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894