• BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İzmir 19 °C

Kazım Ulaş'a herkes Ulaşacak

Kazım Ulaş'a herkes Ulaşacak
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yaptığı ziyaretlere bir yenisini daha ekleyen Kazım ULAŞ Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Salim Keleşoğlu’nu hastanedeki makamında ziyaret etti. Hastane ziyaretinde Aliağa hastanesine yapılacak olan ek binada acil servise

Kazım ULAŞ, ulaşmaya ve ulaşılmaya devam ediyor

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım ULAŞ Aliağa Devlet Hastanesi başta olmak üzere Aliağa Sağlık-Sen ve Türk Sağlık-Sen’i ziyaret etti.                                                                                

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yaptığı ziyaretlere bir yenisini daha ekleyen Kazım ULAŞ Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Salim Keleşoğlu’nu hastanedeki makamında ziyaret etti. Hastane ziyaretinde Aliağa hastanesine yapılacak olan ek binada acil servise kadar birçok konuya değindiklerini söyleyen Kazım ULAŞ,”  İlçe Başkan Yardımcılığı, İl Genel Meclis Üyeliği ve İlçe Başkanlığı yaptığım dönemler içerisinde hastanemizin tüm sıkıntılarıyla ilgilendik, ilgilenmeye de devam edeceğiz. Nüfusu hızla artan ilçemizin daha kapsamlı daha donanımlı bir hastaneye ihtiyaç duyduğunu biliyoruz. Bu bağlamda da 2014 yılı başında halkımızın ihtiyaç duyduğu ek bina çalışmaları başlayacak ve acil servisle ilgili önemli düzenlemeler yapılacak.” diye konuştu.

Hastane ziyaretinin ardından Aliağa Sağlık-Sen ve Türk Sağlık-Sen’i de ziyaret eden Kazım ULAŞ,” Öncelikle değerli Sağlık-Sen ve Türk Sağlık-Sen üyelerimize misafirperverliklerinden, göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.” dedi.                                                        Ayrıca Kazım ULAŞ sağlık konusunda parti politikasına da değinerek şunları söyledi:” Bilindiği gibi biz parti politikası olarak sağlık hizmetlerine, sağlık reformlarına son derece önem veren bir partiyiz. Vatandaşlarımızın refah düzeyini, yaşam standartlarını yükseltmenin birincil yollarından biri sağlık hizmetlerindeki kalite düzeyini arttırmaktır. Bu bağlamda sağlık harcamalarına yapılan yatırımlar her geçen gün artarak devam etmektedir.  2001 yılında 4 milyar TL olan sağlık yatırımları bugün yaklaşık 35 milyar TL’ye kadar çıkmıştır.” diye konuştu.

ULAŞ:” Herkese ulaşacağız herkes de bize ulaşacak”

Kazım ULAŞ herkese ulaşacak herkes Kazım ULAŞ’a ulaşacak parolası kapsamında daha önce Aliağa’da 22 bin aileye mektup gönderen Kazım ULAŞ’a geribildirimler gelmeye devam ediyor. Konuyla ilgili olarak Kazım ULAŞ şöyle konuştu:”Herkese ulaşacağımızı herkesin de bize ulaşacağını söylemiştik. Bu çalışmamıza da 22 bin aileye mektup göndererek başlamıştık. Bu çalışma kapsamında da şuana kadar ihtiyaç sahibi 2 aile bize ulaştı, biz de ihtiyaç sahibi olan o ailelere ulaştık, bundan sonra da ulaşmaya devam edeceğiz. Bu yola çıkarken de söylediğimiz gibi herkese ulaşacağız herkes de bize ulaşacak.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894