• BIST 9443.71
  • Altın 2502.724
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.805
  • İzmir 20 °C

Kazım Ulaş'tan İstifa Açıklaması

Kazım Ulaş'tan İstifa Açıklaması
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, Ak Parti Aliağa Belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıklayan İsa Önal, “Partimden bugüne kadar hiç kopmadım.” dedi. Önal, Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Ulaş’a makamında dosyasını sundu

İSA ÖNAL BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, Ak Parti Aliağa Belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıklayan İsa Önal, “Partimden bugüne kadar hiç kopmadım.” dedi. Önal, Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Ulaş’a makamında dosyasını sundu.
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş ise, dosyasını kendisine sunan İsa Önal’a tebriklerini ileterek, kendisine başarılar diledi.

“PARTİMİ SEVDİĞİM İÇİN BU GÖREVİ SÜRDÜRMEK İSTEDİM”
“Meclis üyesi olsak ta olmasak ta kendimizi bu yolda feda ettik. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.” diyen İsa Önal, “İlçe Başkanımızın nezdinde bugün başvurumuzu yaptık. Kurucu ilçe başkan yardımcısı olmamız münasebetiyle, bir dönem meclis üyeliği ve parti yönetim kurulu üyeliği yaptım. Partimizden bugüne kadar hiç kopmadım. Arkadaşlarımın da istekleri doğrultusunda belediye meclis üyeliğine müracaatımı yaptım. Meclis üyesi olsak ta olmasak ta kendimizi bu yolda feda ettik. Bundan sonrada bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğim. Partimi, sevdiğim için de bu görevi sürdürmek istedim. Bıraktığımız yolda çalışmaya, Aliağa için partimiz için her türlü hizmeti yapmayı ve çalışmayı da sürdüreceğim.” dedi.

“MUTLUYUM”
Aday adaylarının çok olmasından memnun olduğunu belirten Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, “Bir Kasım’a kadar partimize, Ak Partiye üye olsun olmasın Belediye Başkan aday adaylığı veya Belediye Meclis üyeliği için başvuru yapabilirler. Şu anda son günlere yaklaştıkça ciddi bir talep almaktayız. Bundan şahsen mutluyum. İlçe başkanı olarak partim adına memnum. Ne kadar aday adayı başvuru yaparsa o kadar çok memnuniyet duyacağız. Az olsun bizim olsun mantığı değil. Çok olsun hepimizin olsun. Partimizin başarıya ulaşmasında bunun önemli bir yer tuttuğuna düşünüyorum. İsa bey bizim daha önceden il genel meclis üyeliği yapmış, ilçede partimizin kurucularından beraber partiyi kurduk. Bizim arkadaşımız, kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“İSTİFA EDİYORUM”
1 Kasım’da istifa edeceği açıklayan Kazım Ulaş, temayül yoklamasına ve aday adaylığı sürecine değindi. Ulaş, “Temayül yoklamasına da yoğun bir ilgi vardı. Arkadaşlarımız demokratik haklarını kullanmak için çapa sarf edip irade beyanlarında bulundukları için hepsine teşekkür ediyorum. Aday adayı herkese de başarılar diliyorum. Partimiz için İzmir’imiz için hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel sonuçlara vesile olur. Bir Kasım saat on yediye kadar başvurularda son gün. Aday adaylığı düşünen arkadaşlarımızın parti içinden veya dışarıdan olsun bu tarihi geçirmesinler. İl ve ilçelerde başvuru bu tarihten itibaren alınmayacak. Niyeti olanlar var ise bu çağrıyı iyi düşünsünler ve değerlendirsinler. Bende bir kasım günü istifa etmeyi düşüyorum. Benim durumum diğer arkadaşlardan biraz ayrı. Altı Ekim de çeşmede yaptığımız toplantıda bize fikrimizi sordular. Biz de düşüncelerimizi ilettik. Genel merkezde aday olabileceğim konusunda onay verdi. Bende bir kasım da ilçe başkanlığı görevinden istifamı vereceğim. Belediye başkanı aday adaylığımızı da resmi olarak açıklamış olacağım. Genel merkezin kararı gereği de yeni bir ilçe başkanı atanana kadar ilçe başkanlığına devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894