• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İzmir 21 °C

Kirli Ellerinizi İzmir’den Çekin...

Kirli Ellerinizi İzmir’den Çekin...
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu ile birlikte Bornova 3.sanayi sitesini gezerek seçim çalışmalarını
MHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT TAŞER:  KİRLİ ELLERİNİZİ İZMİR’DEN ÇEKİN
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
 
Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu ile birlikte Bornova 3.sanayi sitesini gezerek seçim çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Aziz Kocaoğlu’nu eleştirirken; “CHP adayı Belediyenin borcu yok diyor, ancak belediyenin şu an ki borcu 143 milyon. Bu halkı kandırmaktır” dedi.
 
Sanayi Siteleri ve İşadamları Derneği’ni ziyaret eden MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer’e MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP Bornova Belediye Başkan Adayı Erol Bahtiyar ve MHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş eşlik etti. İzmir’de doğan ve Bornova’da yaşayan biri olarak bölgenin sorunlarını da, sorunların çözümlerini de bildiğini belirten Taşer, “Ben kentin tüm sorunlarını biliyorum diyecek kadar İzmirliyim. Tecrübelerime güveniyorum. Biz ideoloji siyasetiyle değil, İzmir sevdasıyla bu göreve talip olduk” şeklinde konuştu.
 
“BU VATANDAŞLA ALAY ETMEKTİR”
Seçmenin adaylardan hoş sözler beklediğini dile getiren ancak kendisinin sadece projelerle konuştuğunu aktaran Taşer, Aziz Kocaoğlu’nu ‘Belediyenin hiç borcu yok’ sözleri üzerinden eleştirdi. Taşer, “Kocaoğlu’nun bu sözü beni rahatsız etti. Madem borç yok, neden yatırım yapılmıyor diye düşündüm ve araştırdım. Kocaoğlu halkı kandırıyor. Belediyenin 2013 yılı borcu 143 milyon TL. Ben bunu söyleyince günü gelmemiş borç diyorlar. Bu vatandaşla dalga geçmektir. Diğer aday ise bu konulara hiç girmiyor. Çünkü birisi devletin kaynaklarını pervasızca kullanırken, diğeri de belediyenin kaynaklarından siyasi rant elde etmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.
 
“İZMİR’DE ARABESK BELEDİYECİLİĞİ YAPILIYOR”
Matematikçi olarak kendisini boş söylemlerin değil, sayısal verilerin ilgilendirdiğini vurgulayan Taşer, Kocaoğlu’nun belediyecilik anlayışının samimi olmadığını söyledi. Taşer, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin borcunu öğrenmek için Sayın Tanrıkulu TBMM’de 6 ayrı bakanlığa soru önergesi verdi. İzmir’de bakkal defteri tutar gibi belediye yönetilmez. İZELMAN’ın 2011 yılı zararı 93 milyon. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bütün şirketlerinin borcu ise 73 milyon. Bu kadar sorumsuzca davranmaya kimsenin hakkı yok. Yüreğiniz varsa halkın karşına çıkalım konuşalım. Bu gerçekleri saklamak, İzmirliye ihanettir. Boş söylemlerle demagoji yapmayı bırakın. İş yapın, hizmet yapın. On bir kilometrelik metro hattını üç buçuk senede tamamladık. Bunlar on bir senede beş buçuk kilometrelik metroyu bitiremedi.  Şunu herkes bilsin metro inşaatında çalışan bir yetkili bana dedi ki; ‘Başkanım metro bu yılın sonuna da yetişmez.’ Bunu söyleyen orada çalışan yetkili.  İzmirlilere ‘Cambaza bak cambaza’ oyunu yapıyorlar. İzmir’de Kocaoğlu yoluyla arabesk belediyecilik yapılıyor” şeklinde konuştu. 
 
“İZMİR’DEN ELİNİZİ ÇEKİN”
Gaziemir’de, önce esnaf ziyaretlerinden bulunan ve daha sonra Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni de ziyaret eden Murat Taşer, şunları söyledi: “Ben hem alaylı, hem de mektepli bir belediyeciyim. Çekirdekten yetişme belediyeciyim. Kocaoğlu ve Yıldırım gibi koltuk sevdalısı değilim. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ortada. Tüm projelerimizin altında Murat Taşer değil, ekibimin imzası var. Bu iş ekip işi. Biri diyor ‘İzmir CHP’nin kalesi’ diğeri diyor ki ‘İzmir AKP’ye muhtaç.’  İzmir Hasan Tahsin’lerin, efelerin diyarıdır. Ne kaleye diyenlere ne de tehdit edenlere boyun eğer. Yolsuzluğa bulaşan ellerinizi İzmir’den uzak tutun artık.”
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894